Ewq9
Fanka BB :)
Może się przyda Zobacz załącznik 1319453
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może się przyda Zobacz załącznik 1319453
Hehe chyba mam tą samą książkę Magdaleny KomstyMoże się przyda Zobacz załącznik 1319453
TakHehe chyba mam tą samą książkę Magdaleny Komsty
Bez poduszki, kołderkę ma, ale się rozkopuje.Wasze dzieciaki spią z pościelą w łóżeczku czy bez ? Chodzj mi o poduszke i kolderke ? Czy nadal puste lozeczko i tylko spiworek?
Coś w tym moze byc, bo Alek też lubi się do czegoś przytulić jak go usypiam inaczej niż cyckiem. Lubię się buzią w coś wtulić.Pytam o tą poduszke bo wiecie co ? Moze to zbieg okoliczności ale dzis włożyłam małej poduszeczkę do lozeczka. Bardzo płaską oczywiście bo taka moalam od kompletu. I mala sie tak do niej przytulała ze pierwszy raz praktycznie od urodzenia usnelq bez bujania w łóżeczku. Od tak sama z siebie.... troche potrzymała za rękę. I poszla spac.. do tej pory spala tylko na materacu nq plasko
Ja już pisałam kiedyś że Krzysiek zasypia jak ma mało miejsca, śpi na poduszce, z jednej strony ma kołderkę a z drugiej ten ochraniacz na szczebelki i zawsze sam zasypia na nocny sen. Myślę że niektóre dzieci lubią być tak utulanePytam o tą poduszke bo wiecie co ? Moze to zbieg okoliczności ale dzis włożyłam małej poduszeczkę do lozeczka. Bardzo płaską oczywiście bo taka moalam od kompletu. I mala sie tak do niej przytulała ze pierwszy raz praktycznie od urodzenia usnelq bez bujania w łóżeczku. Od tak sama z siebie.... troche potrzymała za rękę. I poszla spac.. do tej pory spala tylko na materacu nq plasko
Moj tesciu twierdzi, że nie dziwi się, że dzieci się budzą bo spia bez poduszki jak hanie biorę do siebie to leży na poduszce i jej błogoPytam o tą poduszke bo wiecie co ? Moze to zbieg okoliczności ale dzis włożyłam małej poduszeczkę do lozeczka. Bardzo płaską oczywiście bo taka moalam od kompletu. I mala sie tak do niej przytulała ze pierwszy raz praktycznie od urodzenia usnelq bez bujania w łóżeczku. Od tak sama z siebie.... troche potrzymała za rękę. I poszla spac.. do tej pory spala tylko na materacu nq plasko
Mam nadzieje ze ta poduszeczka rozwiąże nasz problem usypiania bo nie wiem ile juz razy mąż kółeczka wymienial od urodzenia w łóżeczku;DJa już pisałam kiedyś że Krzysiek zasypia jak ma mało miejsca, śpi na poduszce, z jednej strony ma kołderkę a z drugiej ten ochraniacz na szczebelki i zawsze sam zasypia na nocny sen. Myślę że niektóre dzieci lubią być tak utulane
U mnie mama tez twierdziła że musi mieć podusie. Ale ja jej nie dawałam ze względu ze mala nie była mobilna i balam się tego wtulenia. A ze teraz juz jest super mobilna to poduszke dostala ;D zobaczymyMoj tesciu twierdzi, że nie dziwi się, że dzieci się budzą bo spia bez poduszki jak hanie biorę do siebie to leży na poduszce i jej błogo