O matko, nie straszObserwujcie go i nie zapominajcie o tym jak już podrośnie bo ja miałam podobne akcje jak byłam trochę większa i koło 8 r.z. się okazało że epilepsja
reklama
Ja to wolę jak dziecko jest,, żywe,, przynajmniej mniej się martwię wtedyMy mamy ten sam egzemplarz
Też sie tym uspokajam chociaż jakby od czasu do czasu zasnęła sama z siebie to by mi nie przeszkadzalo. Do tej pory zdarzylo sie to moze tylko pare razy
Ja to wolę jak dziecko jest,, żywe,, przynajmniej mniej się martwię wtedy
Eee tam zaraz urosną kasztany i zapomnimy zaczna niedługo gadać będą śmieszne hania lubi się pierścionkami bawic jak zasypia, kreci nimi kreci az padaTeż sie tym uspokajam chociaż jakby od czasu do czasu zasnęła sama z siebie to by mi nie przeszkadzalo. Do tej pory zdarzylo sie to moze tylko pare razy
Co prawda to prawda, ja też wolę jak hałasuje, krzyczy, wali w zabawki niż jak czasem na spacerze jest taki nieswój, że nic go nie interesuje i siedzi taki zamyślony, zaraz się wtedy stresuję, że coś nie tak jest.Ja to wolę jak dziecko jest,, żywe,, przynajmniej mniej się martwię wtedy
Zakladam dzisiaj moj zestaw w takim razieEee tam zaraz urosną kasztany i zapomnimy zaczna niedługo gadać będą śmieszne hania lubi się pierścionkami bawic jak zasypia, kreci nimi kreci az pada
A to dopiero początek zmartwień ja autyzmu szukalam starszej przez 3 lata czy patrzt mi w oczy, czy pokazuje palcem takze juz wiem, że niedługo zaczne fisiowacCo prawda to prawda, ja też wolę jak hałasuje, krzyczy, wali w zabawki niż jak czasem na spacerze jest taki nieswój, że nic go nie interesuje i siedzi taki zamyślony, zaraz się wtedy stresuję, że coś nie tak jest.
rosenberg
Fanka BB :)
Mój też pierścionkami ;D jak leżymy już wieczorem. I teraz jak płacze to pomiędzy rykami wola "meme"Eee tam zaraz urosną kasztany i zapomnimy zaczna niedługo gadać będą śmieszne hania lubi się pierścionkami bawic jak zasypia, kreci nimi kreci az pada
G
gość _199
Gość
Ja mam to samo. Pierdolca dostanę za niedługo. Jak po pierwszym szczepieniu (bo w szpitalu nie był) język na wierzch wywalił i poszedł spać, to byłam przerażona.A to dopiero początek zmartwień ja autyzmu szukalam starszej przez 3 lata czy patrzt mi w oczy, czy pokazuje palcem takze juz wiem, że niedługo zaczne fisiowac
reklama
G
gość _199
Gość
Moje dziecko zaczęło raczkować