reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Wzielam sukienke w panterkę bo basi zamawialam taka sama z hm teraz😂i ten prążkowany dresik bo starsza tez podobny dostala😂 staremu nie mówię bo mnie ubije na jajka😂

Załączniki

• Screenshot_20210912_153942_com.hm.goe.jpg
    Screenshot_20210912_153942_com.hm.goe.jpg
    276,9 KB · Wyświetleń: 59
  • Screenshot_20210912_153947_com.hm.goe.jpg
    Screenshot_20210912_153947_com.hm.goe.jpg
    275,3 KB · Wyświetleń: 58
  • Screenshot_20210912_153953_com.hm.goe.jpg
    Screenshot_20210912_153953_com.hm.goe.jpg
    313,6 KB · Wyświetleń: 59
  • Screenshot_20210912_153957_com.hm.goe.jpg
    Screenshot_20210912_153957_com.hm.goe.jpg
    274,5 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Tak, ale podawałam mu jogurt naturalny, serek bieluch i było okej. Zresztą daje mu np ciasta które my jemy i inne rzeczy które są z jajkiem (oczywiście malutkie ilości) i jest okej. Myślałam że to też przejdzie :p
Moja starsza zawsze wysypana po jajku. Wszystko inne może jesc. Testy alergiczne robilam to nie wyszło 😂😂

Wzielam sukienke w panterkę bo basi zamawialam taka sama z hm teraz😂i ten prążkowany dresik bo starsza tez podobny dostala😂 staremu nie mówię bo mnie ubije na jajka😂
Zamowilam ten sam dresik różowy w prążki i tą sukieneczki w kwiatki;D jeszcze komplecik body + leginsy i druga taka czerwoną kiecke ;D

Tak, ale podawałam mu jogurt naturalny, serek bieluch i było okej. Zresztą daje mu np ciasta które my jemy i inne rzeczy które są z jajkiem (oczywiście malutkie ilości) i jest okej. Myślałam że to też przejdzie :p
Mój co prawda zjadł niewiele tego jajka, ale jeszcze spróbujemy za tydzień dać gotowane albo jajecznicę i zobaczymy. Przed chwilą tak dziwnie rzygnął jakby ulał, ale już raczej nie ulewa, a na pewno nie godzinę po mleku, więc może ma to jakiś związek z tym wcześniejszym jajkiem 🤔

Dziewczyny - przy rozszerzaniu diety, jak np gotujecie na parze jakies warzywo to do jakiego czasu podajecie? W ciagu dnia podajecie to warzywko? Nasza mala nie wykazuje poki co za duzo zainteresowania jedzeniem i nie chce mi sie za kazdym razem na pol godziny wstawiac marchewke tylko po to zeby ją podotykala 😝 zastanawiam sie czy ugotowaną dzis marchew moge podac jutro rano? Chyba tak ? 😁😁😁 Zainteresowania papkami nie ma w ogole, dlatego zaczelam gotowac zeby moc podac w kawalkach bo przynajmniej to wklada do buzi. 🤪

reklama
Ha ha Ty to masz pecha, najpierw słoiczki skisły, a teraz piekarnik 😁 mi by się już nie chciało nic robić, zwłaszcza po tych ciężkich nocach 🙄
Haha jakoś sobie radzę. Tym bardziej, że on raz dziennie dostaje coś innego niż mleko.

@ness. Co zamówiłaś w Sinsay ładnego???
Masz screena, oczywiście nie da się teraz wejść bezpośrednio produkt. Głównie coś do spania i jeszcze 5pak bodziakow.
Nadal nie wyszła u nich jesienna kolekcja, w dodatku chciałam mu kupić kombinezon na zimę. Był przepiękny, dałam do koszyka i zanim przeszłam do płatności to już go wykupili -.-

Załączniki

• Screenshot_2021-09-12-17-59-45-068_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-09-12-17-59-45-068_com.android.chrome.jpg
    155,7 KB · Wyświetleń: 64
Do góry