reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny kupiłam wczoraj słoiczek delikatny indyk, siostra doradziła, żebym coś dodała do niego, bo może sam nie smakować, no i dałam brokuł. Dla mnie to śmierdziało, że sama bym nie zjadła, a Lena chyba wyczuła i pluła tym. 😂 Więc indyk chyba jej nie podszedł. 😂 A propo kupek, moja zapierdzi i zaraz kupa, ogólnie to robi od 1 do 4 dziennie. Dzisiaj 2 były. Wczoraj 4.😅 Teraz mniej się męczy przy kupkach, wcześniej się napinała, a teraz to bez problemu, oby tak zostało.

reklama
Niektóre ubranka z Pepco faktycznie są wąskie i ciężko przez głowę przechodzą, kwestia materiału, bo jedne z biobawełny są sztywne, że trzeba dziecko mocno powyginać, żeby ubrać, a inne też z biobawełny są tak rozciągliwe, że chwila i już założone 🤷
Ja wszystko suszę w suszarce bębnowej i serio wszystko jest takie milusie,😂😂 sama zawsze miałam problem z jeansami a teraz ubieram z suszarki bez problemu 😀

Ja wszystko suszę w suszarce bębnowej i serio wszystko jest takie milusie,😂😂 sama zawsze miałam problem z jeansami a teraz ubieram z suszarki bez problemu 😀
Ale to akurat nie kwestia suszenia tylko materiału np. te body co były 2szt. za 15zł są mega sztywne, nawet rozmiar 80 się słabo ciągnie, za to takie beżowe prążkowane (coś takiego co żółte wrzucałaś ostatnio) mam rozmiar 74 i się super ciągnie, a po praniu bez różnicy i to i to 😂

Dziewczyny kupiłam wczoraj słoiczek delikatny indyk, siostra doradziła, żebym coś dodała do niego, bo może sam nie smakować, no i dałam brokuł. Dla mnie to śmierdziało, że sama bym nie zjadła, a Lena chyba wyczuła i pluła tym. 😂 Więc indyk chyba jej nie podszedł. 😂 A propo kupek, moja zapierdzi i zaraz kupa, ogólnie to robi od 1 do 4 dziennie. Dzisiaj 2 były. Wczoraj 4.😅 Teraz mniej się męczy przy kupkach, wcześniej się napinała, a teraz to bez problemu, oby tak zostało.
Mój nie lubi tych zielonych słoiczków 😀

Niektóre ubranka z Pepco faktycznie są wąskie i ciężko przez głowę przechodzą, kwestia materiału, bo jedne z biobawełny są sztywne, że trzeba dziecko mocno powyginać, żeby ubrać, a inne też z biobawełny są tak rozciągliwe, że chwila i już założone 🤷
Wąskie i też czasami sztywny materiał jest 😔ile ja już ubranek musiałam odłożyć

I love prosecco 😀😂😂

Załączniki

• Screenshot_20210826_180028_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210826_180028_com.android.gallery3d.jpg
    207,7 KB · Wyświetleń: 74
Ja kupuje tam z bio bawełny tylko, i milusie są 😀😀może twoj młody ma duza głowę? U mnie nie ma żadnego problemu 😀 przerabiam wszystko od Pinokio do mayroyal i chyba różnice czuc tylko w mayroyalu😀
U nas ubranka z Pepco w większości spoko pasują nawet te nie z bio. Tylko czasami małe są
ja jak głupia się cieszyłam po kupowałam małemu a Tak naprawdę beznadziejne materiały ☹️ A niby 100% bio bawełny
szkoda kasy wolę dołożyć
Za 5zlto bym się nawet nie zastanawiała a wzięła od razu te dwie sukienki. Tyle to chleb teraz kosztuje, więc nawet jakbym miała 3 razy założyc to i tak git

reklama
U nas ubranka z Pepco w większości spoko pasują nawet te nie z bio. Tylko czasami małe są

Za 5zlto bym się nawet nie zastanawiała a wzięła od razu te dwie sukienki. Tyle to chleb teraz kosztuje, więc nawet jakbym miała 3 razy założyc to i tak git
Ja tam Pepco lubię, mam hm i średnie są te ubrania.
Te prążkowane musztardowej są np. mega duże i 80 wychodzą jak 86 w innych sklepach.
Generalnie jak dla mnie takie kupowanie mega drogich ubrań dla dziecka to głupota.
No chyba że miałabym córkę, wtedy miałaby wszystko z newbie 🤣🤣

Do góry