U mnie też ciszaKurde waszym dziecia tak szybko wychodzą a unas ani jednego żabka nie widać![]()
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też ciszaKurde waszym dziecia tak szybko wychodzą a unas ani jednego żabka nie widać![]()
U nas tak samo, nic a nic i tez jakos nie jest mi przykro z tego powodu. Drze tylko przed tym jak sie zacznieU mnie też ciszaale to dobrze, jeszcze ich nie potrzebuje
![]()
U nas jak wychodziły dolne jedynki to było spoko, tylko meeega ślinienie. Teraz o ile to zęby to masakra. Dzisiaj co chwilę płacz który przechodzi w śmiech i na odwrót. Zasypianie i budzenie z płaczem. Chociaż może to być po szczepieniu bo akurat na dzisiaj wypadłoU nas tak samo, nic a nic i tez jakos nie jest mi przykro z tego powodu. Drze tylko przed tym jak sie zacznie![]()
W Smyku na matarni?My nadal w Gdańsku. Młodąa jest przecudna, jezdzi z nami wszedzie, nie marudzi. Jest uśmiechnięta. No kocham ją jeszcze bardziej ;D wczoraj byliśmy na starówce pięknie w wozki jezdzila jak nigdy. Dzis 5 godzin w galerii. Tez jeździła. Potem sama usnela. Chcielismy jej pokazać morze ale sie rozpadało. Może jutro się uda. W nocy spi jak nigdy. Maks 2 pobudki. I spi od 20 do 7 rano. No wakacje mega. A tak sie ich balam. Wczoraj pojechaliśmy do smyka. Wpadliśmy ze starym w szał zakupów i o kupiliśmy mloda dwa rozmiary w górę;D
Tak tak. Wlasnie sie od tak tam przejechaliśmy i to byl nasz błąd ;D z kieszeni ubyla. 2h nie nasze. Ale mlodej sie oberwało i ciuchów i jakas tam zabawka ;p bylo w czym wybierać. ;DW Smyku na matarni?duży jest i dobrze zaopatrzony
![]()
Ja mam ale nie jeżdżę![]()
tylko ja to mało mobilna jestem bo nie mam prawa jazdy
więc musiałoby być gdzieś blisko
jak się ogarniemy z przeprowadzka czyli podejrzewam że do końca tygodnia to możemy robić schadzkę
![]()
SuperMamy zdjęcia z sesji![]()