Tak od 2 dni pije hipp, ma niby olej palmowy ale nie utwardzany takze spoko. I powiem, że smilky dziennie wypijała około 450, a te wypiją 650 i nie ulewa! Takze oby tak dalejA jak u Hanki z tym smilk maxem? Zmieniłaś mleko?
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Ja zawsze chciałam chłopaka i czułam, że urodzę chłopca w ogóle myślę że drugie też będzie chłopak i nigdy nie będę miała dziewczynki mój bratanek to właśnie też taki szatan jest, oni mieszkają w szeregowcu też i wybiega na ogródek i drze się tam i piszcxy i goły lata masakra. Mam nadzieję, że mój fifi da mi chwilę wytchnieniaI tak bd syf wczoraj nad jezioro przyjechał do nas meza kuzyn z synem 2 letnim, bozee jakie dziecko żywe, mówił, że w domu mają normalnie pomazane wszędzie ściany jak w melinie potrafi się drzec 3 h żeby dostać mazak że niby po kartce malować i tak z obserwacji wszystkich dzieci cieszę się, że mam dziewczynki są grzeczniejsze, milutkie i przytulankia chłopcy to łobuziaki i podobno chłopców gorzej odpieluchowac
rosenberg
A planujesz odstawiać od piersi? Bo tak coś ostatnio pisałaśA jak u Hanki z tym smilk maxem? Zmieniłaś mleko?
Michalina_25
boże jak mi sie ten wzór podoba juz na niego patrzyłam ale mąż stwierdził ze dla chłopcz to nie za bardzoMoja siostra ma grande, i nawet spoko jest. Kolezanka ma ten co wgrałam zdjęcie to bardzo fajnie się prowadzi i zajebiscie wyglada
Ja zawsze chciałam mieć pierwszego syna, pozniej corke.. Żeby była parkaJa zawsze chciałam chłopaka i czułam, że urodzę chłopca w ogóle myślę że drugie też będzie chłopak i nigdy nie będę miała dziewczynki mój bratanek to właśnie też taki szatan jest, oni mieszkają w szeregowcu też i wybiega na ogródek i drze się tam i piszcxy i goły lata masakra. Mam nadzieję, że mój fifi da mi chwilę wytchnienia
G
gość _199
Gość
Mój ewidentnie woli kawałki od papek -.-Rozszerzanie diety zaczyna się wtedy, kiedy dziecko jest gotowe. Sa takie dzieci, które dopiero po 7 miesiącu coś tam chca jeść Nie planuje żadnego czasu, co kilka dni będę sprawdzać czy dalej pluje i jak się zainteresuje to zaczniemy dawać papki. Na razie wypycha wszystko językiem i nie chce połykać, więc przecież na siłę nie będę mu pchała do gardła
G
gość _199
Gość
Zastanawiam się czy majtki do wody są tylko z babydream?
chciałabym zacząć od września, najpóźniej od października.A planujesz odstawiać od piersi? Bo tak coś ostatnio pisałaś
a mi znowu się wydaje, że jest fajnie jak są tej samej płci ale w sumie taka prawda, że na każdy sposób jest fajnie. Byle się dzieciaki lubiłyJa zawsze chciałam mieć pierwszego syna, pozniej corke.. Żeby była parka
reklama
Teraz tez na to patrze tak, że siostry to jednak siostey ja mam brata i siostre. I w sumie kiedyś bardziej z bratem latałam bo 3 lata różnicy a z siostra 5, to bylam gowniara dla niej.a mi znowu się wydaje, że jest fajnie jak są tej samej płci ale w sumie taka prawda, że na każdy sposób jest fajnie. Byle się dzieciaki lubiły