reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U
U nas tez wiercipieta. Ale bezpieczniej sie czuje jak jest w spacerówce niz wlasnie byla w gondoli. A przyzwyczajałam najpierw bez pasów bo tez byl krzyk. A teraz pasy często robia za gryzaka ;D
Moja hanka tez uważa, że pasy to gryzak 😂. U mnie leży w spacerówce ale mam taką, że wszystko widzi i jest bardzo wysoko więc jest szczęśliwa

reklama
hmmm 🤔 o tym nie pomyślałam ale w sumie z tych objawów to jest tylko mega spocony. podpytam może pediatre jak wrócimy a od dzisiaj potrenuje go w spacerówce z pasami może przezwycięży to w sobie 🙄
A macie na pasach takie poduszki ochronne? Moze jakby zalozyc to mu bedzie wygodniej? Sa tez takie w kolorowe wzorki, moze by sie nimi zainteresowal i zapomni ze mu przeszkadzaja?

U nas na podziekowakie cos takiego bylo na chrzcie ;)

Załączniki

• 20210806_111314.jpg
    20210806_111314.jpg
    934,2 KB · Wyświetleń: 78
A macie na pasach takie poduszki ochronne? Moze jakby zalozyc to mu bedzie wygodniej? Sa tez takie w kolorowe wzorki, moze by sie nimi zainteresowal i zapomni ze mu przeszkadzaja?

tak właśnie za nie trzyma i za sensor który spina pasy 🙄

edit ale dzięki za pomysł z ochraniaczami bo dzięki temu znalazłam o takie
Zobacz ofertę: NAKŁADKA NA PASY 3D OCHRANIACZ OSŁONA SŁONIK SŁOŃ https://allegro.pl/oferta/nakladka-na-pasy-3d-ochraniacz-oslona-slonik-slon-7017325518
😂😂😂

u mnie spacer w spacerówce przebiegł względnie włożyliśmy go jak zasnął zapielismy przebudził się na chwilę i popatrzył poszedł w kimę a my przykrylismy pasy kocykiem😜 prawie 1h wytrzymał (no to nie są 3h spacery w gondoli ale od czegoś trzeba zacząć)
a potem tak jak piszecie zaczął wpierdzielać te pasy 🤦🏻‍♀️ a lepsze to niż ryk😂 no na koniec już było słabo bo chciał się podnosić ale troszeczkę podnieśliśmy oparcie i git👍(ktoraś z was chyba pisała że tak robi) wiem że nie siedzi ale czasem te zalecenia chyba odstają od rzeczywistości 🙄
jutro spróbujemy w nosidle bo trzeba pojechać na większe zakupy😜

A może ten sensor go wkurza? Bo to chyba malo wygodne
Też tak mówiłam Mężowi ale ten ma fioła na punkcie bezpieczeństwa i musi wiedzieć czy dziecko jest w pasach 🤨 to jest takie ściągające oba pasy do siebie żeby nie wyjął ręki a już raz próbował 🙄
nie wiem może uda mi się go namówić na próbę gdzieś blisko 😕

Też tak mówiłam Mężowi ale ten ma fioła na punkcie bezpieczeństwa i musi wiedzieć czy dziecko jest w pasach 🤨 to jest takie ściągające oba pasy do siebie żeby nie wyjął ręki a już raz próbował 🙄
nie wiem może uda mi się go namówić na próbę gdzieś blisko 😕
No ja wiem co to jest, i uważam to za zbędny gadżet. Jezdzij z młodym z tyłu i pilnuj. To plastik który może być nieprzyjemny

reklama
Do góry