reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja nie jestem skąpcem, ale nie lubię wydawać na rzeczy, które są dla.mnie kompletnie bezużyteczne, a wiem że te zdjęcia leżałyby w kącie. Mam sesje ciążowa i nadal jej nie wywołałam 🙈
Ja tam starsza co rok zapisuję na sesję albo świąteczna albo wiosenna 😀uwielbiam te zdjęcia. Pamięć jest ulotna A zdjęcia zostaną 😍😍😍.

reklama
Ja tam starsza co rok zapisuję na sesję albo świąteczna albo wiosenna 😀uwielbiam te zdjęcia. Pamięć jest ulotna A zdjęcia zostaną 😍😍😍.
Ja tez uwielbiam zdjecia, bo to taka fajna pamiatka. My zrobilismy sesje rodzinna u nas w domu-naturalna jak zajmujemy sie dzieckiem-wiec uchwycilismy takie nasze wspolne chwile, ktorych sami bysmy nie zlapali

Ja tez uwielbiam zdjecia, bo to taka fajna pamiatka. My zrobilismy sesje rodzinna u nas w domu-naturalna jak zajmujemy sie dzieckiem-wiec uchwycilismy takie nasze wspolne chwile, ktorych sami bysmy nie zlapali
Ja już nie mogę się doczekać grudnia jak zrobię Hani i Basi wspólną sesję 😍😍 ja to ogolnie kocham robić dziecia imprezy 😂😂😂żeby były szczęśliwe i pamiętały 😍moja starsza pamięta, że na 2 urodziny temat przewodni to była świnka pepa 😂😂😂 5 września robie chrzciny i muszę zamówić prezenciki dla gości 😂😂 ja chyba zawsze lubiłam imprezy, kiedyś sama imprezowałam a teraz organizuje Kinder bale 😂

Dzisiaj Hania ma pół urodzinki 😍😍😍jutro przyjedzie babcia, ciotki nad jezioro i będziemy świętować 😍😍😍 czy to przesada? Nie wiem ale ja uwielbiam świętowanie z bliskimi 😍😍
Gdybym miała normalna rodzinę, to chyba też bym zrobiła... Moi rodzice po rozwodzie, mojego partnera też. Każdy na każdego patrzy spod byka. Więc dziękuję bardzo 😐 i wieczny mam strach, bo bym chciała coś zorganizować a wiem co z tego wyjdzie. Już sie boje chrzcin...

U nad dzisiaj 100% deszczu 14 stopni i jakąś padaka 😭
małemu wyrosly całkowicie już jedynki na dole wygląda dziwnie 🤨
śpi z nami na wyjeździe nie potrzebny nam monitor ani nic wszyscy się wysypiamy
jedynie coś znowu zaczyna z jedzeniem nie chce już się karmić tak na fasolkę 😕(po 60 ml osuwa się, płacze, macha nogami) a jak go wezmę przodem do siebie na kolana a nogi wezmę na stołeczek taki trochę pół siad to żłopi jak nie wiem co, nie mam pojęcia o co kaman 🤔
jak się Wasze karmią?

reklama
I tak minęło pół roku ❤️❤️❤️

Załączniki

• photocollage_20218231616280.jpg
    photocollage_20218231616280.jpg
    121,4 KB · Wyświetleń: 88
Do góry