reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A na jakiej poduszce karmisz? I ile razy dziennie to 180ml, moja je 6 razy dziennie po 150ml a pewnie zjadła by więcej.
Moja juz też warzywka je ale daje tak pół słoiczka a też by chciała wiecej, niestety wieczorem zdążają jej się przez to bóle brzuszka i sama nie wiem czy zrobić jej przerwę...
ja dodatkowymi karmie tylko max do g 16 potem już tylko mleko
wcześniej dawałam jeszcze o 19 ale prężył się i odstawiłam jest super👍
ale może też tak być ze po jakimś konkretnym posiłku go boli mój np wszamił banana ale brzuszek go bolał i poszedł termofor w ruch także wiem że tego narazie nie podaję😜

reklama
Ja już nie mogę się doczekać grudnia jak zrobię Hani i Basi wspólną sesję 😍😍 ja to ogolnie kocham robić dziecia imprezy 😂😂😂żeby były szczęśliwe i pamiętały 😍moja starsza pamięta, że na 2 urodziny temat przewodni to była świnka pepa 😂😂😂 5 września robie chrzciny i muszę zamówić prezenciki dla gości 😂😂 ja chyba zawsze lubiłam imprezy, kiedyś sama imprezowałam a teraz organizuje Kinder bale 😂
O rany! Jakie my jestesmy do siebie podobne. Ja wlasnie z sesji wywolalam zdjecia i kazdy dostal w ramce inne jako pamiatka z Chrzcin. Zawinelam w niebieska bibule i przewiazalam parcianym sznurkiem, bo to mi pasowalo do stylu imprezy. Robilam w takiej loftowo-industrialnej knajpce.

niekoniecznie odrazu musi być coś złego mieści się w centylach ja pamiętam że też mieliśmy taka lukę przy jednym mierzeniu i wtedy w panikę wpadłam 😱 no ale mój miał na usg główki poszerzone komorę i jedna zastawka nie domknięta więc odrazu na usg popędziłam jak się okazało zastawka się zamknęła 😜 niestety komora nadal poszerzona i co 3 ms mamy usg główki ale powiedziałam pani doktor wtedy że główka nie urosła to popatrzyła na mnie dziwnie 🤨 i że urośnie spokojnie jeszcze będzie miał co dźwigać 😂
raz nam się też zdarzyło że pielęgniarka u pediatry źle zmierzyła bo na drugi dzień byliśmy u neurologa i wyszło 2 cm więcej była w szoku i skreśliła to w bilansie z dni poprzedniego 😂
więc nie martw się aczkolwiek dla mnie dziwne że nie zlecił usg główki może wcześniej mieliście ok?
Miała usg przez ciemiączko robione i było wszystko ok. Miała tak profilaktycznie, lekarz od bioderek od razu zrobił. Może rzeczywiście ktoś źle zmierzył. Mamy za miesiąc szczepienie to od razu zmierzy i zobaczymy. Pewnie będę jej teraz codziennie w domu mierzyć i się stresować 😂

Miała usg przez ciemiączko robione i było wszystko ok. Miała tak profilaktycznie, lekarz od bioderek od razu zrobił. Może rzeczywiście ktoś źle zmierzył. Mamy za miesiąc szczepienie to od razu zmierzy i zobaczymy. Pewnie będę jej teraz codziennie w domu mierzyć i się stresować 😂
Eee to na bank źle zmierzyła, weź sama pomiar ściągnij i się nie stresuj 😜

reklama
Do góry