reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A ja jak pytałam pediatrę o okulistę, to stwierdziła, że nie ma konieczności jak się nic nie dzieje i że dobrze reaguje na bodźce, więc znów co lekarz to opinia 😂 dobrze, że z małą wszystko w porządku!
Prywatnie to każde dziecko powinno być u każdego specjalisty 🤣 tak jak u mnie na bioderka byśmy chodzili co 2 miesiące, żeby przychodnia zarabiała, ale się zbuntowałam w końcu 🤣

Coś Ty tam za tyle kasy pokupowała? 😱 Tam chyba nawet nie ma tylu różnych wzorów jakby z każdego brać, chyba że to ja mam takie biedne Pepco koło siebie 😂
oj jest 😂rampersy, bodziaki krótki i długi, piżamki, kaftaniki, skarpetki, spodenki, spodnie
pierze się ale zrobię fotę jak poprasuje 😜

Tylko mój taki poubierany od czapy 🙈🙈🙈 w to, co akurat jest czyste 🙈 jeszcze teraz przewieźliśmy już większość rzeczy i zostałam z jakimiś ochłapami już nie mówiąc o moich ciuchach 😂 i będę chodzić 2 tygodnie w tym samym, pewnie nawet tego nie odczuje... Nie wiem po co mi pełna szafa 🙄
Mój też często ubrany w przypadkowe rzeczy 😂 zwłaszcza jak ma na sobie już jakieś body we wzorki/paski a trzeba do tego założyć cienkie spodenki, których praktycznie brak, więc dostaje to co jest, ja też teraz ubieram się w to co pod ręką jak wychodzimy, a nie ma czasu na strojenie 😂

A widzisz ja na bioderka chodze na fundusz i będzie 4 razy łącznie. Takze chyba jest to zalecane
Ja gdybym ich słuchała to do roku byłaby 6 razy 🤣🤣🤣
Ogólnie powinno się je robić minimum 3, jak dziecko się urodzi, potem jak siada i kolejne jak stoi, ale u mnie to czyste naciąganie na kasę było.

reklama
Ja nigdy po tyle nie kupuje. W 51015 są zawsze nocne promocje i -70%. Bodziaki wychodzą po dyszce.
tylko te promki są jak już pora roku się zmienia 😂 ja do tej pory w Pinokiu kupowałam
ale teraz serio z bio bawełny albo bawełny kupiłam i nawet jakby miała wyrzucić za tydzień to i tak się opłaca 😜
oczywiście trzeba uważać na metki bo dużo jest takich 80% bawełny

Do góry