reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Juz po wizycie ufff. Wszystko dobrze, Hanka nie ma wady żadnej wzroku. Dno oka tez okej. Doktor powiedziała, że każde dziecko powinno być przegadane okulistycznie więc mamy z głowy 😁. Mamy przyjsc kolo 2 roku życia 😁
Dobrze że Hani nic nie jest😜
Widzisz a pytałaś mnie dlaczego ja tak latam po lekarzach?😂
Mój Wcześniak i były już trzy razy u okulisty miałam wpuszczane kropelki i teraz jak będzie miał dziewięć miesięcy mamy iść bo ma dosyć duże plusy. Także potwierdzam bo nasza też powiedziałam że każde dziecko powinno iść choćby ze względu na przebytą żółtaczkę.

reklama
Dobrze że Hani nic nie jest😜
Widzisz a pytałaś mnie dlaczego ja tak latam po lekarzach?😂
Mój Wcześniak i były już trzy razy u okulisty miałam wpuszczane kropelki i teraz jak będzie miał dziewięć miesięcy mamy iść bo ma dosyć duże plusy. Także potwierdzam bo nasza też powiedziałam że każde dziecko powinno iść choćby ze względu na przebytą żółtaczkę.
Tez hania miala kropelki ogolnie badała bardzo dużo i jej ufam. Tak pytala o żółtaczkę czy była naświetlana. Dobrze, że mam tak dobra specjalistkę w bloku i nas wziela tak szybko. Starsza umówiłam na marzec bo byłam z nia rok temu w sierpniu 😁

Tez hania miala kropelki ogolnie badała bardzo dużo i jej ufam. Tak pytala o żółtaczkę czy była naświetlana. Dobrze, że mam tak dobra specjalistkę w bloku i nas wziela tak szybko. Starsza umówiłam na marzec bo byłam z nia rok temu w sierpniu 😁
popieram o tym się niestety tak w gąszczu tego wszystkiego nie myśli 😜
ja niestety pinglaki muszę nosić kiedyś tak dostępu nie było, dopiero w szkołach badali ☹️
a teraz to chyba nawet w szkole nie ma pielęgniarki🤔

reklama
Do góry