reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

a co im zależy czy dziecko jeździ tyłem czy przodem
ja byłam na takich testach masakra polecam każdemu zobaczenie co się dzieje z fotelikiem przy 140km/h przy zderzeniu 😭
Ja wolę nie wiedzieć... Na ulicach wariatów nie brakuje niestety, trzeba myśleć za innych, też z tego względu ja nie jeżdżę za kierownicą. Całe szczęście mój chłopak jak jest flegmatykiem, tak za kółkiem działa szybciej niż ja myślę, już nieraz w milisekundzie zareagował, żeby uniknąć zderzenia.

reklama
Ja, jako żona strażaka to nawet nie mam co oglądać tych do jazdy przodem. Bo nie zawsze tylko prędkość ma znaczenia. Wbrew pozorom.
O to masz super bo jesteś świadoma. No oczywiście nie zawsze prędkość czasem głupota też, jazda po alkoholu, zaglądanie do torebki, zmiana butów ach różne rzeczy nasłuchałam się☹️ najbardziej to mnie rozwala tekst pt. wypiłem tylko piwo. Moim zdaniem powinno to być kara normalnie jak za morderstwo jak ktoś zginie.

Ja wolę nie wiedzieć... Na ulicach wariatów nie brakuje niestety, trzeba myśleć za innych, też z tego względu ja nie jeżdżę za kierownicą. Całe szczęście mój chłopak jak jest flegmatykiem, tak za kółkiem działa szybciej niż ja myślę, już nieraz w milisekundzie zareagował, żeby uniknąć zderzenia.
Najgorsze jest to, że Ty jedziesz dobrze a jakiś debil może cię zabić 😥

to właśnie lepiej wiedzieć bo wtedy wiesz czego możesz się spodziewać. Kiedyś jechałam na lotnisko i taksówkarz kazał mi totalnie wszystko włożyć do bagażnika włącznie z Podręczna torebka był tak zafiksowany na punkcie bezpieczeństwa😂😂😂

Dlatego mowie zawsze do męża że z nami ma jechać wolniej, sam niech sobie pędzi.. Niestety on się wkurza na jazdę 90 km mowi ze na ekspresówkach jest to bardziej niebezpieczne
Jak ktoś jedzie 90km/h lewym pasem to faktycznie niebezpieczne :D Mnie najbardziej wkurza jak jedziemy sobie normalnie w mieście, a ten nagle się z kimś ściga spod świateł i udowadnia, że "ford wcale nie g*ówno wort"... Dla mnie to strasznie dziecinne, zwłaszcza wioząc dziecko.

Jak ktoś jedzie 90km/h lewym pasem to faktycznie niebezpieczne :D Mnie najbardziej wkurza jak jedziemy sobie normalnie w mieście, a ten nagle się z kimś ściga spod świateł i udowadnia, że "ford wcale nie g*ówno wort"... Dla mnie to strasznie dziecinne, zwłaszcza wioząc dziecko.
Faceci to są jednak 😂 moj kocha swoją lalunie, audi i teraz ma serce złamane, że ma cala rozwalona. Oczywiście do wymiany drzwi i dużo rzeczy a ubezpieczyciel 4 tys chce dać, więc się odwołuje bo mówi że wyda co najmniej 10 tys.

Łooo ale Duży chłopak 🤩 moj 1.08 bedzie miał 5msc i ma 73cm długości i ok 8kg, także goni Twojego xD i ubrania na 80cm z metka 9-12 msc. może teraz dzieci są większe czy co 😂
Ciekawa jestem jak mój, muszę poprosić pediatrę, żeby go zmierzyła tak komisyjnie, bo zawsze tylko waży :D Te ubrania to zawsze tak dziwnie robili, bo pamiętam jak dla dzieci siostry kupowałam, nigdy nie wiedziałam jaki rozmiar, bo nie szło to w parze z wiekiem, a dzieciaki drobniutkie i specjalnie wysokie też pewnie nie będą, nawet dla tej kruszynki co się urodziła ważąc mniej niż kilogram, kupujemy większe ubranka niż wskazuje nieskorygowany wiek :o

reklama
Do góry