U mojego też jakoś ostatnio nie wyczuwam tego ciemiączka, przy najbliższej wizycie zapytam pediatrę czy wszystko ok...Aż mojego dotknelam i też ma prawie zrośnięte ciemiączko. Sprawdziłam na necie i powinno się od 10 msc zrastać, podobno takie zbyt szybkie zrośnięcie może być spowodowane przedawkowaniem witaminy D
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Pojadę w poniedziałek i spytam, czy robić badanie tej witaminy D. Ech najgorzej, bo cały czas w głowie siedzi.Wiesz, to tylko internet, skoro lekarz uważa, że wszystko jest ok, to myślę że tak jest. Może ta druga lekarka będzie miała inne zdanie.
Sylwia99
No właśnie ja nie czuję, żeby było coś nie tak. Bo rozwija się prawidłowo. Reaguje na nas i wgl. Pojadę i tak, żeby skonsultować jeszcze z inną rzeczą.Ma ładną główkę i wszystko będzie dobrze ☺ mój mały miał za szybko zrośnięte szwy i ciemiaczko i było mocno widać inny kształt i że inaczej główka rośnie. Także wiedziałbyś, spokojnie. Ale wiadomo trzeba wszystko sprawdzić. Ja nauczyłam się żeby tylko siebie słuchać bo my jako mamy wiemy i czujemy najlepiej
rosenberg
Trzymamy kciuki ale pewnie wszystko będzie ok najważniejsze to być dobrej myśli!No właśnie ja nie czuję, żeby było coś nie tak. Bo rozwija się prawidłowo. Reaguje na nas i wgl. Pojadę i tak, żeby skonsultować jeszcze z inną rzeczą.
Sylwia99
Także czekam do poniedziałku i będę umawiać. Dziękuję dziewczyny za wsparcie.To że się rozwija pięknie i że Ty ją najlepiej znając, wiesz że jest wszystko ok, to jest najlepszy wyznacznik pewnie, jedz i sprawdź, żeby nie potrzebnie Ci w głowie nie siedziało
Będzie dobrze, lepiej sprawdzić raz za dużo niż raz za małoTakże czekam do poniedziałku i będę umawiać. Dziękuję dziewczyny za wsparcie.
Maja bardzo duże rozmiary. Ja bym brała corce na 56 62czy któraś z Was kupowała ubranka z Lidla Lupilu?
jak z ich rozmiarem w sensie czy są ok na dany rozmiar?
Maluszek001
Są większe. Mam 2x body rozmiar 62/68, to są wielkościowo takie jak 74 z innych firm.czy któraś z Was kupowała ubranka z Lidla Lupilu?
reklama
rosenberg
Dla mnie też duże. Młody dalej wchodzi w body z lupilu 56czy któraś z Was kupowała ubranka z Lidla Lupilu?