Zazdroo u mnie takie rzeczy to od święta, a i tak zawsze mam wyrzuty sumieniaJa pizze itp tez uwielbiam. I jem chociaz raz w tyg takie fast fooda.
reklama
No ja też, ale Czarek ma taki zasięg, że ściana, podłoga, biurko, krzesło i jak na krześle są jakieś ubrania to ubrania też mokre zawsze się stresuję u kogoś, żeby mi tak nie zrobiłI właśnie dlatego ja w domu też tylko na przewijaku przewijałam
rosenberg
Fanka BB :)
Filip w pierwszych miesiącach tak siurnął parę razy jak z armaty teraz już na luzie, w sumie nie siusia bez pieluszki. Raz mi się ostatnio w nocy zdarzyło bo zmieniam mu pampera w łóżeczku i osiural prześcieradłoNo ja też, ale Czarek ma taki zasięg, że ściana, podłoga, biurko, krzesło i jak na krześle są jakieś ubrania to ubrania też mokre zawsze się stresuję u kogoś, żeby mi tak nie zrobił
O matko co za nietakt ja jak wracaliśmy z małym ze szpitala to mijałam sąsiadkę z dzieckiem (a chłopak z Czarkiem dopiero wychodzili z auta) i mówi do tego dziecka "widzisz, tu pani jest w ciąży" czy coś w tym stylu jeszcze nie widziałam tak umęczonej, nieogarniętej i obolałej kobiety w ciążyJa mam jeszcze 5-6 kg do zrzucenia... i te kg zost1ły mi w brzuchu. Moja kineterapeurka nie pozwala mi robić jesczcze żadnych cardio tylko kontynuować ćwiczenia oddechowe i zdrową dietę, ale ja jestem na wakacjach i ze zdrowądietą jest dûuuużżżyyyy problem teraz.
Taka sytuacja mi się przytrafiła w Polsce. Widzi mnie sąsiad rodziców jak podbiegam do windy i z uśmiechem mówi: " to jeszcze może pani podbiec do windy..." a ja zdziwiona na to:"ależ ja w ogóle.mogę biegać!" A on: "aaa, to pani już po...(porodzie)...". No to która chce moje kilogramy?
Mój lubi często taką akcje odwalić, jakby tylko czekał na otwarcie pieluszki. I tak samo jak go chłopak bierze do kąpieli, to można czekać i czekać, żeby zrobił, a ten i tak zrobi w wanienceFilip w pierwszych miesiącach tak siurnął parę razy jak z armaty teraz już na luzie, w sumie nie siusia bez pieluszki. Raz mi się ostatnio w nocy zdarzyło bo zmieniam mu pampera w łóżeczku i osiural prześcieradło
Jadłam właśnie kaszkę mannę tą Czary Mamy i dobra jest, a w sumie pierwszy raz jadłam kaszkę bez słodzenia (jakoś mi tutaj wystarczyła słodycz mleka), a jak dorzuciłem borówek to w ogóle miodzio Ale ja ogólnie lubię kaszkę mannę, zobaczymy jak jaglana, bo póki co te 2 kupiłam. Ciekawe, czy Czarusiowi też posmakuje, ale to jeszcze daleko, pewnie zdążę ją zjeść i kupić nową do tego czasu
Ostatnia edycja:
marta18691
Dobreno dobra kasza mannaJadłam właśnie kaszkę mannę tą Czary Mamy i dobra jest, a w sumie pierwszy raz jadłam kaszkę bez słodzenia (jakoś mi tutaj wystarczyła słodycz mleka), a jak dorzuciłem borówek to w ogóle miodzio Ale ja ogólnie lubię kaszkę mannę, zobaczymy jak jaglana, bo póki co te 2 kupiłam. Ciekawe, czy Czarusiowi też posmakuje, ale to jeszcze daleko, pewnie zdążę ją zjeść i kupić nową do tego czasu
rosenberg
Kaszka manna ja robię na mleku owsianym i na górę daje banana i waniliowy serek homogenizowany, a jeśli mam to do tego jeszcze jakieś owoce pyszne mogłabym żyć na serkach homogenizowanychJadłam właśnie kaszkę mannę tą Czary Mamy i dobra jest, a w sumie pierwszy raz jadłam kaszkę bez słodzenia (jakoś mi tutaj wystarczyła słodycz mleka), a jak dorzuciłem borówek to w ogóle miodzio Ale ja ogólnie lubię kaszkę mannę, zobaczymy jak jaglana, bo póki co te 2 kupiłam. Ciekawe, czy Czarusiowi też posmakuje, ale to jeszcze daleko, pewnie zdążę ją zjeść i kupić nową do tego czasu
marta18691
Ja też lubię serki waniliowe z biedronkiKaszka manna ja robię na mleku owsianym i na górę daje banana i waniliowy serek homogenizowany, a jeśli mam to do tego jeszcze jakieś owoce pyszne mogłabym żyć na serkach homogenizowanych
reklama
rosenberg
Z biedronki najlepsze tutti i te drugie duże vitello 400gJa też lubię serki waniliowe z biedronki