reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dla mnie też duże. Młody dalej wchodzi w body z lupilu 56
a mój to pewnie w ogóle się utopi
widziałam body po 11.99 zł z biobawełny 😱 a sierpniowe noce już chłodne mają być i tak się zastanawiam czy 62/68 czy 74/80? ale teraz to się zastanawiam nad 50/56😬
a bardzo sflaczałe po praniu czy jest ok ta biobawełna?
i czy któreś Wam farbują? - nienawidzę tego bo niszczy skórę:oops:

widziałam body po 11.99 zł z biobawełny 😱 a sierpniowe noce już chłodne mają być i tak się zastanawiam czy 62/68 czy 74/80? ale teraz to się zastanawiam nad 50/56😬
Mi nic nie farbuje a piore w 40 albo 60 stopniach. Raz nawet prałam w 90.

czy któraś z Was kupowała ubranka z Lidla Lupilu?
jak z ich rozmiarem w sensie czy są ok na dany rozmiar?
Ja mam od nich trochę ubranek i wszystkie są zdecydowanie większe (do dziś używamy body w rozmiarze 56 czy nawet 50/56, dopiero teraz robią się ciasnawe). Mam też body 74/80 i w tym jeszcze pływa 😂 a z innych sklepów nosi już 74 albo nawet 80.

Na moją to 62/68 jeszcze za duże, wiec nie powiem jak po praniu 😝

no kurczę chyba kupię
właściwie dwa razy dziennie go przebieram, rośnie jak szalony
do tej pory kupowałam Pinokio ale tam body 40-50 zł😟 chyba sobie zostawię na jakieś wyjścia
Lubie bodziaki z Pinokio 😁czadowe są. Teraz promki są w newbie 😁 i w pepco z organicznej są teraz fajne, muszę jutro jechać 😁

Załączniki

• Screenshot_20210721_220628_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210721_220628_com.android.chrome.jpg
    193,7 KB · Wyświetleń: 75
Lubie bodziaki z Pinokio 😁czadowe są. Teraz promki są w newbie 😁 i w pepco z organicznej są teraz fajne, muszę jutro jechać 😁
W Pepco są super rzeczy! Ostatnio dostaliśmy od babci takiego rampersa z bawelny organicznej i to aktualnie najlepsza piżamka jaką mamy :) lekka, przewiewna, delikatna, no bajka, sama bym w takiej spala 😂

no ja też uwielbiam szczególnie kopertowe bo się super zakłada więc do lekarza są rewelacyjne ale cena koszmarna a mam niektóre takie że nawet ich nie założył albo założył raz 😬 marnotrastwo
a pepco jakie tanie 😱 weszłam na stronę a tam body na ramiączka za 7 zł też z bawełny organicznej i w jasnych kołach takie jak lubię nie no kosmos
wrzucajcie czasem jakieś %

reklama
W Pepco są super rzeczy! Ostatnio dostaliśmy od babci takiego rampersa z bawelny organicznej i to aktualnie najlepsza piżamka jaką mamy :) lekka, przewiewna, delikatna, no bajka, sama bym w takiej spala 😂
Ja też kocham pepco, a teraz jak wprowadzili te ciuchy z bawełny organicznej to sztos. Ja piore zawsze w 60 stopniach suszę w suszarce i jest wszystko okej,😁😁 jutro się przejde żeby kupić coś ładnego 😂

Do góry