Widze ze masz te butelki antykolkowe MAM ? Nie przecieka ci dno? Ja kupilam jedna na początku. Wydawala mi się super dopóki nie zaczela przeciekac. Jakbym jej nie skręcała itp to leciało dolemJa na suszarce.
reklama
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Ja przed ciążą z 47kg, teraz z 52kg, więc rozumiemKurde dziewczyny zazdroszczę Wam. Wy sie martwicie żeby zrzucić parę kilo a ja bym chciala przytyć. Przed ciaza 55kilo. A po. 49 przy 170 wzrostu . Kości widac z daleka ;D i w żaden sposób nie udaje mi się dodać parę kilo ;p
Na razie ja jestem przytulanką...Czy wasze dzieci zasypiają z jakimiś przytulankami czy same ? Po dzisiejszej nocy zauważyłam ze sama w łóżeczku budzila sie po 6.7 razy. Spiac ze mną obok wstala tylko dwa razy. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co. Ale nie chce jej przyzwyczajać do spania w swoim łóżku. I tak sobie myślę że to juz czas dac jej jakas szmaciankę do przytulania na noc .
Ale jak czasami w nocy jeszcze się koło panny nie położę, tu widzę, że chyba czuje się bezpieczniej jak np. leży blisko poduszki, którą zostawiłam, by nie spadła
Musze kupic suszareczketzn dopiero zaraz zaczne karmic tylko butelka a szykuje się jakbym miała isc na wycieczkęJa na suszarce.
kwiatek250
Mam 4 antykolkowe MAM, żadna mi nie przecieka.Widze ze masz te butelki antykolkowe MAM ? Nie przecieka ci dno? Ja kupilam jedna na początku. Wydawala mi się super dopóki nie zaczela przeciekac. Jakbym jej nie skręcała itp to leciało dolem
Ja mam taka i jest fajna. Każdy element mozna wyciągnąć i umyć. Mi się sprawdzaMusze kupic suszareczketzn dopiero zaraz zaczne karmic tylko butelka a szykuje się jakbym miała isc na wycieczkę
Załączniki
To może mi się trafiła jakas wadliwa a ja stwierdzilam ze to poprostu butelki te sie nie nadają;DMam 4 antykolkowe MAM, żadna mi nie przecieka.
kwiatek250
Moim zdaniem przy karmieniu butelką bardzo praktyczna rzecz. U mnie wszystko co robię przy dziecku, to jak jedna wielka wyprawa wygląda, ale to fajne jestMusze kupic suszareczketzn dopiero zaraz zaczne karmic tylko butelka a szykuje się jakbym miała isc na wycieczkę
kwiatek250
Nadają, nadają. Moja avent nie polubiła, a tych mamy 4 i wszystkie ciągle w ruchu. I jedyny smoczek jaki teraz w podróży do Polski zaakceptowała to ten z MAM, bo pewnie z piciem mleczka jej się kojarzy.To może mi się trafiła jakas wadliwa a ja stwierdzilam ze to poprostu butelki te sie nie nadają;D
Ja właśnie kupilam Hani smoczek mam, czeka na otwarcieNadają, nadają. Moja avent nie polubiła, a tych mamy 4 i wszystkie ciągle w ruchu. I jedyny smoczek jaki teraz w podróży do Polski zaakceptowała to ten z MAM, bo pewnie z piciem mleczka jej się kojarzy.
reklama
zgredzus
Ja mam suszarkę z Babyono, ona chyba nazywa się turystyczna bo fajnie się w taka kasetkę składa [emoji3]
Ja właśnie kupilam Hani smoczek mam, czeka na otwarcie [emoji16]