rosenberg
Fanka BB :)
Piękne dziewczynyZdjęcia z chrztu mam, jestem zakochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne dziewczynyZdjęcia z chrztu mam, jestem zakochana
Przepiękne
Dziękujemy mam z 300 zdjęć z chrzcin, cieszę się, że wzięłam fotografkęPiękne dziewczyny
Jesteście obie śliczne i bardzo fotogeniczne, więc wyobrażam sobie, że masz ze 300 cudnych zdjęć w domu. No i pięknie! I tak powinno byćDziękujemy mam z 300 zdjęć z chrzcin, cieszę się, że wzięłam fotografkę
Dom, kościół i przyjęcie zostało tylko wywołać, dziękuję raz jeszczeJesteście obie śliczne i bardzo fotogeniczne, więc wyobrażam sobie, że masz ze 300 cudnych zdjęć w domu. No i pięknie! I tak powinno być
cudowneZdjęcia z chrztu mam, jestem zakochana
Dziękujemy powiem Ci, że drobne rzeczy, a takie piękne ujęciacudowne
Ps pierwsze the best jak ona to uchwyciła
U nas dzisiaj to samo w nocy spala calkiem ladnie, ale pobidka o 4tej i sobie gada do siebieMoja mala kolejny dzień z rzędu wstaje o 5 ; oddajcie mi moje dziecko. Juz tesknie za dniami gdzie mloda wstawała kolo 7,8 z jedną pobudka
Dobrze jeszcze ze sama do siebie gada ;D bo u mnie to od razu przewrot na brzuch i morde drze;PU nas dzisiaj to samo w nocy spala calkiem ladnie, ale pobidka o 4tej i sobie gada do siebie
Hahah dlatego nie narzekam ze nasza jeszcze nie potrafi no ale ten czas przed namiDobrze jeszcze ze sama do siebie gada ;D bo u mnie to od razu przewrot na brzuch i morde drze;P