reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Też bez przesady swoje to minutę. Ja robię przy porannej toalecie z nosem, oczami, buzią i witaminami i wieczorem przy kąpieli [emoji3]
Ja też szybko to załatwiam. Można mówić że bez sensu myc dziecku zęby jak je w nocy mleko. Moja córka mając 2 lata jadla w nocy butle, zeby mylam 😀 ja wieczorem przemywam Hance poprostu ale bez większego namaszczenia. Przyzwyczajam ją do higieny 😀

reklama
Siedze nad jeziorem dzis był grill, to zjadlam szaszłyki i piers grillowana 😀takze dumna jestem z siebie 😀zjadlam tez kawałek ciasta 😂 generalnie staram się jesc mniejsze porcję. Jutro idę na rower a tesciowa posiedzi z mala 😀
Ja jestem na diecie drugi dzień i jadłam warzywa pierwszy raz od roku? Fujka.

Owsianka z ananasem, warzywa z ryżem, spaghetti z tofu i omlet z ciecierzycy + masło orzechowe i banan. Miały być jeszcze kanapki z jajkiem, ale brakło mi dnia 🤣
Razem jem 1950 kcal, zobaczymy jak to będzie, ale chodzę najedzona jak nigdy 🤣
Powiem Tobie, że ja też bardzo chodze najedzona. Mój pierwszy mąż zamowil sobie dietę od poniedziałku na 5 dni 😂bo ja zostaje nad jeziorem i kto mu będzie gotował 😂 ja to bardzo bym chciała chociaz te 5 kg schudnac

Zdjęcia z chrztu mam, jestem zakochana 🤩

Załączniki

• IMG_20210710_222653_648.jpg
    IMG_20210710_222653_648.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_20210710_222653_704.jpg
    IMG_20210710_222653_704.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 93
  • Chrzest Święty (190 of 274).jpg
    Chrzest Święty (190 of 274).jpg
    547,5 KB · Wyświetleń: 91
reklama