reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U nas też dzisiaj 9 😀 i to całą noc bez smoczka! Pierwszy raz 😁😁😁😁
Ja to nawet nie liczę ile godzin śpi, bo zawsze całą noc 🙈 ale za to ja dopiero wstałam, tzn. mały mnie obudził, bo się po 1 położyłam, a że mały wiercił się strasznie i rozbudzał to może koło 2 zasnęłam jak się uspokoił, pobudka jakoś rano nawet nie wiem o której, ale chłopak dał mu mleko, a ja przez ten czas próbowałam odespać, ale w sumie tylko chwilę przysnęłam jak Czarek zasnął, bo po karmieniu dostałam go do łóżka 😁. Dzisiaj kładę się wcześniej!

Ilr mają drzemek wasze maluchy? Moja wczoraj miala tylko 2😂chyba jest już dorosla 😂
No u mnie też tak ze dwie drzemki tylko w ciągu dnia. Wczesnym popołudniem i późnym popołudniem. 🙈 Był taki okres, że miał fajnie uregulowane 3 drzemki w ciągu dnia. To minęło dość szybko 🤣 za to jak już jest faktycznie zmęczony to zaśnie na min. Godzinę, a jak po przebudzeniu dam cycka to dospi nawet do 2 godzin

Myślałam, że teraz pójdzie na drzemkę, ale zamiast spać to leży w łóżeczku na brzuchu i ogląda szczebelki. I pierdzi. Bardzo głośno

Myślałam, że teraz pójdzie na drzemkę, ale zamiast spać to leży w łóżeczku na brzuchu i ogląda szczebelki. I pierdzi. Bardzo głośno
U nas dzisiaj masakra... Wróciłysmy ze spaceru bo zaczęło kropić... Jeden sąsiad nawala czymś w komórkach i dodatkowo nad nami sąsiadowi wymieniają drzwi. Zaraz mi głowa pęknie 😭😭😭

reklama
Do góry