Ohhh te czasy gdzie z kacem spało się cały dzień juz nigdy nie jest tak samo bo zawsze z tyłu głowy dziecko chociaż czasami jak starsza jechała z dziadkami nad jezioro A my ze mezem zostaliśmy i spotkaliśmy się ze znajomymi to było gruboU mnie za oknem jest klub i niezła impreza, anja leżę i karmie i taki trochę smuteczek
reklama
Piekny, chyba kupieŻółwik, podoba jej sie
Ja usypiam dzieciory i karmi na mnie czeka. Bez chipsów bo staram się teraz odchudzić. Nienawidze swojego ciała, dzisiaj nawet z mezem gadaliśmy o tym positivebody że to jest normalnie promowanie nie zdrowego trybu życia.. I serio nie wierzę, że osoby grube lubią swoje ciało...Te wielkie stopy w tle to faceta, nie moje
Są 2 melodie. Jedna to szum morza a druga delikatna melodia. I projektor się rusza tylko coś mi nie działa to. Jutro wymienię bateriePiekny, chyba kupie
G
gość _199
Gość
Haha, oj tęsknię za tymi czasami, szczególnie jak za oknem leci latynoska muzyka i biodra same idą w ruch.Ohhh te czasy gdzie z kacem spało się cały dzień juz nigdy nie jest tak samo bo zawsze z tyłu głowy dziecko chociaż czasami jak starsza jechała z dziadkami nad jezioro A my ze mezem zostaliśmy i spotkaliśmy się ze znajomymi to było grubo
Przecież ty pięknie wyglądasz, w tej sukience na weselu to normalnie piękna kobieta. Taką pewność siebie od ciebie bije, że w życiu bym nie pomyślała, że sie sobie nie podobasz.Ja usypiam dzieciory i karmi na mnie czeka. Bez chipsów bo staram się teraz odchudzić. Nienawidze swojego ciała, dzisiaj nawet z mezem gadaliśmy o tym positivebody że to jest normalnie promowanie nie zdrowego trybu życia.. I serio nie wierzę, że osoby grube lubią swoje ciało...
Dużo przytyłas w ciąży? Wróciłaś do wagi??
Zgadzam sie, ladna z Ciebie lacha ja jestem zdania ze kobieta jak zadbana to figura nie ma tak bardzo znaczenia.Przecież ty pięknie wyglądasz, w tej sukience na weselu to normalnie piękna kobieta. Taką pewność siebie od ciebie bije, że w życiu bym nie pomyślała, że sie sobie nie podobasz.
Nie lubię swojego brzucha, nóg. To też nie tak, że nie akceptuje ale poprosru mi się nie podoba. Uważam, że szczuplejsi ludzie wyglądają o wiele lepiej. Ja w ciazy przytylam 4 kg ale startowałam z nadwagą bo 82 kg. Teraz waze 79. Takze dla mnie te 10 kg bym chciala schudnac. Dla siebie, dla zdrowiaHaha, oj tęsknię za tymi czasami, szczególnie jak za oknem leci latynoska muzyka i biodra same idą w ruch.
Przecież ty pięknie wyglądasz, w tej sukience na weselu to normalnie piękna kobieta. Taką pewność siebie od ciebie bije, że w życiu bym nie pomyślała, że sie sobie nie podobasz.
2 dni temu na urodzinach bylam i kolezanka której dawno nie widzialam złapała mnie za brzuch i gratulacje a ja mowie, ze tam już moje gratulacje są 4 miesieczne tak jej głupio się zrobiłoZgadzam sie, ladna z Ciebie lacha ja jestem zdania ze kobieta jak zadbana to figura nie ma tak bardzo znaczenia.
G
gość _199
Gość
Rozumiem. A ile masz wzrostu?Nie lubię swojego brzucha, nóg. To też nie tak, że nie akceptuje ale poprosru mi się nie podoba. Uważam, że szczuplejsi ludzie wyglądają o wiele lepiej. Ja w ciazy przytylam 4 kg ale startowałam z nadwagą bo 82 kg. Teraz waze 79. Takze dla mnie te 10 kg bym chciala schudnac. Dla siebie, dla zdrowia
Też myślę, że bycie szczupłym jest lepsze, byłam kiedyś też taka i było super
Najgorsze że nieważne ile ważyłam, nigdy nie byłam zadowolona :/
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Mój to od razu załapał i był taki happy że szok zdziwienie z uśmiechem zmieszane zresztą do o teraz tak maDziewczyny dzis na talerz wjechał brokul. ;D i kompletne dno, mloda znow zero zainteresowania.