reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie za oknem jest klub i niezła impreza, anja leżę i karmie i taki trochę smuteczek 🤣
Ohhh te czasy gdzie z kacem spało się cały dzień 😀juz nigdy nie jest tak samo bo zawsze z tyłu głowy dziecko 😂 chociaż czasami jak starsza jechała z dziadkami nad jezioro A my ze mezem zostaliśmy i spotkaliśmy się ze znajomymi to było grubo 😂

reklama
Te wielkie stopy w tle to faceta, nie moje 🤣
😂😂😂Ja usypiam dzieciory i karmi na mnie czeka. Bez chipsów 😂bo staram się teraz odchudzić. Nienawidze swojego ciała, dzisiaj nawet z mezem gadaliśmy o tym positivebody że to jest normalnie promowanie nie zdrowego trybu życia.. I serio nie wierzę, że osoby grube lubią swoje ciało...

Ohhh te czasy gdzie z kacem spało się cały dzień 😀juz nigdy nie jest tak samo bo zawsze z tyłu głowy dziecko 😂 chociaż czasami jak starsza jechała z dziadkami nad jezioro A my ze mezem zostaliśmy i spotkaliśmy się ze znajomymi to było grubo 😂
Haha, oj tęsknię za tymi czasami, szczególnie jak za oknem leci latynoska muzyka i biodra same idą w ruch.
😂😂😂Ja usypiam dzieciory i karmi na mnie czeka. Bez chipsów 😂bo staram się teraz odchudzić. Nienawidze swojego ciała, dzisiaj nawet z mezem gadaliśmy o tym positivebody że to jest normalnie promowanie nie zdrowego trybu życia.. I serio nie wierzę, że osoby grube lubią swoje ciało...
Przecież ty pięknie wyglądasz, w tej sukience na weselu to normalnie piękna kobieta. Taką pewność siebie od ciebie bije, że w życiu bym nie pomyślała, że sie sobie nie podobasz.
Dużo przytyłas w ciąży? Wróciłaś do wagi??

Przecież ty pięknie wyglądasz, w tej sukience na weselu to normalnie piękna kobieta. Taką pewność siebie od ciebie bije, że w życiu bym nie pomyślała, że sie sobie nie podobasz.
Zgadzam sie, ladna z Ciebie lacha ;) ja jestem zdania ze kobieta jak zadbana to figura nie ma tak bardzo znaczenia.

Haha, oj tęsknię za tymi czasami, szczególnie jak za oknem leci latynoska muzyka i biodra same idą w ruch.

Nie lubię swojego brzucha, nóg. To też nie tak, że nie akceptuje ale poprosru mi się nie podoba. Uważam, że szczuplejsi ludzie wyglądają o wiele lepiej. Ja w ciazy przytylam 4 kg ale startowałam z nadwagą bo 82 kg. Teraz waze 79. Takze dla mnie te 10 kg bym chciala schudnac. Dla siebie, dla zdrowia

Nie lubię swojego brzucha, nóg. To też nie tak, że nie akceptuje ale poprosru mi się nie podoba. Uważam, że szczuplejsi ludzie wyglądają o wiele lepiej. Ja w ciazy przytylam 4 kg ale startowałam z nadwagą bo 82 kg. Teraz waze 79. Takze dla mnie te 10 kg bym chciala schudnac. Dla siebie, dla zdrowia
Rozumiem. A ile masz wzrostu?
Też myślę, że bycie szczupłym jest lepsze, byłam kiedyś też taka i było super 🤣
Najgorsze że nieważne ile ważyłam, nigdy nie byłam zadowolona :/

reklama
Do góry