Moja panna znowu miala problemy z zasnieciem i tatus usypial na pilce, ale w koncu budzila mi sie tylko co 3h, pozniej co dwie - tak wiec kolezanki, nie narzekajcie - ja sie czuje jak nowonarodzonaU mnie druga noc pod rząd i budzi się z płaczem między północą, a 1 w nocy. Po czym chwilę trwa uspakajanie i dalej śpi. Potem pobudka po 4, znowu mleko i wstaje po 7
reklama
G
gość _199
Gość
Muszę to zobaczyć. Szkoda że u nas nie ma takich grup wsparcia.A ja the let down - tez na netflixie. O urkoach macierzynstwa sikam ze smiechu jak ogladam, oczywiscie przez lzy
Ja tez usypiam przy cycu. Jak juz nie ssie efektywnie to wyciagam ale zazwyczaj jest taka zaspana ze nie ma z tym problemu. Moj maz usypia na pilce gimnastycznej - zawsze dziala poza tym wozek, nosidlo, sama z siebie nie zasnie.Zazdroszcze że macie czas na seriale ja póki co mogę jedynie pomarzyć Urządzamy dom i jest tyle roboty że codziennie padam ze zmęczenia Dziewczyny mój młody usypia przy cycu i staram się go oduczyć i powiem szczerze że słabo mi to idzie bo drze się jakby go ze skóry obcierali a smoczka w ogóle nie chce. Macie jakiś pomysł jak to zrobić?
G
gość _199
Gość
A u nas nawet i sam z siebie umiał zasnąć, dlatego właśnie się zastanawiam, co się z nim stałoJa tez usypiam przy cycu. Jak juz nie ssie efektywnie to wyciagam ale zazwyczaj jest taka zaspana ze nie ma z tym problemu. Moj maz usypia na pilce gimnastycznej - zawsze dziala poza tym wozek, nosidlo, sama z siebie nie zasnie.
Kurde dziewczyny podziwiam ze macie sile na seriale. Ja od 5 msc nie włączyłam nawet telewizora !;D
Małą trzymam z dala od wlqczonego telewizora i telefonu żeby nie podłapała od małego tych kolorowych ekranów. A jak ona usnie to po całym dniu siedzenia z nia to padam praktycznie razem z nia ;D
Małą trzymam z dala od wlqczonego telewizora i telefonu żeby nie podłapała od małego tych kolorowych ekranów. A jak ona usnie to po całym dniu siedzenia z nia to padam praktycznie razem z nia ;D
rosenberg
Fanka BB :)
My w takim razie 12 lipca też próbujemyOj mnie też już kusi i chyba w poniedziałek na 5 miesięcy spróbujemy
rosenberg
Niestety zwykle nie ma to znaczenia ;D mój bratanek był izolowany od ekranów, to jak jednego dnia w gościach podlapal, że tv się włącza i coś tam leci to potem sam raczkował do dekodera, do ekranu itp. ale w pewnym momencie po prostu wyrósł i teraz tylko trochę bajek ogląda, ma 3 lataKurde dziewczyny podziwiam ze macie sile na seriale. Ja od 5 msc nie włączyłam nawet telewizora !;D
rosenberg
A oglądałaś sex education? Bo to dopiero jest sztos!!!!@Święta92 denerwuje mnie główna postać w tym sex life
I jeszcze stranger things, new Amsterdam, szkoła dla elity (wydawało się turbo głupie a wciągnęło mnie fest, 3ci sezon dopiero co obejrzałam i też sztos), bridgertonowie, Ania nie Anna (na podst ani z zielonego, serial geniusz)
Ja to obejrzałam pół netflixa myślałam że po urodzeniu dziecka nic już nie będę oglądać , więc miłe zaskoczenie
Moja siostra nie ma telewizora w domu i jak jej młody przyjdzie do nas to jest jak w transie jakimś patrzy patrzy masakra. U mnie leci telewizor albo radio. Mloda staram się obracać tak żeby nie patrzyła ale powoli nie mam wpływu bo zaczyna się przemieszczać. Mojej siostry dzikus jest bo w takiej cieszy zyje, że pójdzie gdzieś to się drze!Niestety zwykle nie ma to znaczenia ;D mój bratanek był izolowany od ekranów, to jak jednego dnia w gościach podlapal, że tv się włącza i coś tam leci to potem sam raczkował do dekodera, do ekranu itp. ale w pewnym momencie po prostu wyrósł i teraz tylko trochę bajek ogląda, ma 3 lata
reklama
Ostatnio obejrzałam szkole dla elity , cała plotkarę od początku przypomniałam sobie lata dawne wikingów, kto zabił sare, Lucyfera , i snow cos tam o pociąguA oglądałaś sex education? Bo to dopiero jest sztos!!!!
I jeszcze stranger things, new Amsterdam, szkoła dla elity (wydawało się turbo głupie a wciągnęło mnie fest, 3ci sezon dopiero co obejrzałam i też sztos), bridgertonowie, Ania nie Anna (na podst ani z zielonego, serial geniusz)
Ja to obejrzałam pół netflixa myślałam że po urodzeniu dziecka nic już nie będę oglądać , więc miłe zaskoczenie