reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie druga noc pod rząd i budzi się z płaczem między północą, a 1 w nocy. Po czym chwilę trwa uspakajanie i dalej śpi. Potem pobudka po 4, znowu mleko i wstaje po 7 :)
Moja panna znowu miala problemy z zasnieciem i tatus usypial na pilce, ale w koncu budzila mi sie tylko co 3h, pozniej co dwie - tak wiec kolezanki, nie narzekajcie - ja sie czuje jak nowonarodzona 🤣🥲🥲🥲

reklama
Zazdroszcze że macie czas na seriale ja póki co mogę jedynie pomarzyć 😭 Urządzamy dom i jest tyle roboty że codziennie padam ze zmęczenia🥴 Dziewczyny mój młody usypia przy cycu i staram się go oduczyć i powiem szczerze że słabo mi to idzie bo drze się jakby go ze skóry obcierali a smoczka w ogóle nie chce. Macie jakiś pomysł jak to zrobić?
Ja tez usypiam przy cycu. Jak juz nie ssie efektywnie to wyciagam ale zazwyczaj jest taka zaspana ze nie ma z tym problemu. Moj maz usypia na pilce gimnastycznej - zawsze dziala :) poza tym wozek, nosidlo, sama z siebie nie zasnie.

Ja tez usypiam przy cycu. Jak juz nie ssie efektywnie to wyciagam ale zazwyczaj jest taka zaspana ze nie ma z tym problemu. Moj maz usypia na pilce gimnastycznej - zawsze dziala :) poza tym wozek, nosidlo, sama z siebie nie zasnie.
A u nas nawet i sam z siebie umiał zasnąć, dlatego właśnie się zastanawiam, co się z nim stało 🤣

Kurde dziewczyny podziwiam ze macie sile na seriale. Ja od 5 msc nie włączyłam nawet telewizora !;D
Małą trzymam z dala od wlqczonego telewizora i telefonu żeby nie podłapała od małego tych kolorowych ekranów. A jak ona usnie to po całym dniu siedzenia z nia to padam praktycznie razem z nia ;D

Kurde dziewczyny podziwiam ze macie sile na seriale. Ja od 5 msc nie włączyłam nawet telewizora !;D
Małą trzymam z dala od wlqczonego telewizora i telefonu żeby nie podłapała od małego tych kolorowych ekranów. A jak ona usnie to po całym dniu siedzenia z nia to padam praktycznie razem z nia ;D
Niestety zwykle nie ma to znaczenia ;D mój bratanek był izolowany od ekranów, to jak jednego dnia w gościach podlapal, że tv się włącza i coś tam leci to potem sam raczkował do dekodera, do ekranu itp. ale w pewnym momencie po prostu wyrósł i teraz tylko trochę bajek ogląda, ma 3 lata

@Święta92 denerwuje mnie główna postać w tym sex life 🤣🤣
A oglądałaś sex education? Bo to dopiero jest sztos!!!!
I jeszcze stranger things, new Amsterdam, szkoła dla elity (wydawało się turbo głupie a wciągnęło mnie fest, 3ci sezon dopiero co obejrzałam i też sztos), bridgertonowie, Ania nie Anna (na podst ani z zielonego, serial geniusz)
Ja to obejrzałam pół netflixa 🤣 myślałam że po urodzeniu dziecka nic już nie będę oglądać , więc miłe zaskoczenie 😂

Niestety zwykle nie ma to znaczenia ;D mój bratanek był izolowany od ekranów, to jak jednego dnia w gościach podlapal, że tv się włącza i coś tam leci to potem sam raczkował do dekodera, do ekranu itp. ale w pewnym momencie po prostu wyrósł i teraz tylko trochę bajek ogląda, ma 3 lata
Moja siostra nie ma telewizora w domu i jak jej młody przyjdzie do nas to jest jak w transie jakimś 😀patrzy patrzy masakra. U mnie leci telewizor albo radio. Mloda staram się obracać tak żeby nie patrzyła ale powoli nie mam wpływu bo zaczyna się przemieszczać. Mojej siostry dzikus jest bo w takiej cieszy zyje, że pójdzie gdzieś to się drze!

reklama
A oglądałaś sex education? Bo to dopiero jest sztos!!!!
I jeszcze stranger things, new Amsterdam, szkoła dla elity (wydawało się turbo głupie a wciągnęło mnie fest, 3ci sezon dopiero co obejrzałam i też sztos), bridgertonowie, Ania nie Anna (na podst ani z zielonego, serial geniusz)
Ja to obejrzałam pół netflixa 🤣 myślałam że po urodzeniu dziecka nic już nie będę oglądać , więc miłe zaskoczenie 😂
Ostatnio obejrzałam szkole dla elity 😂, cała plotkarę od początku 😂przypomniałam sobie lata dawne 😂 wikingów, kto zabił sare, Lucyfera 😂, i snow cos tam o pociągu 😂

Do góry