reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Niestety zwykle nie ma to znaczenia ;D mój bratanek był izolowany od ekranów, to jak jednego dnia w gościach podlapal, że tv się włącza i coś tam leci to potem sam raczkował do dekodera, do ekranu itp. ale w pewnym momencie po prostu wyrósł i teraz tylko trochę bajek ogląda, ma 3 lata
Wiadomo, dzieciaki zawsze ciągnie do ekranów, jednak w gestii rodzica jest to kontrolować:) Ja uważam, że dla takiego malucha to więcej szkody niż pożytku.

reklama
Moja siostra nie ma telewizora w domu i jak jej młody przyjdzie do nas to jest jak w transie jakimś 😀patrzy patrzy masakra. U mnie leci telewizor albo radio. Mloda staram się obracać tak żeby nie patrzyła ale powoli nie mam wpływu bo zaczyna się przemieszczać. Mojej siostry dzikus jest bo w takiej cieszy zyje, że pójdzie gdzieś to się drze!
Ja w sumie jak jestem cały dzień sama to czasami włączę żeby coś obejrzeć, chociaż rzadko. Wieczorem zawsze oglądamy i też staramy się żeby nie patrzył, ale ten się obraca na wszystkie strony żeby obczaic co starzy oglądają :D

Ostatnio obejrzałam szkole dla elity 😂, cała plotkarę od początku 😂przypomniałam sobie lata dawne 😂 wikingów, kto zabił sare, Lucyfera 😂, i snow cos tam o pociągu 😂
Plotkara ❤️❤️❤️ boże cała moja młodość
Do snowpiercera się przyczajamy na wieczorne seanse, warto?
Lucyfera zaczęliśmy ostatnio 😂

A oglądałaś sex education? Bo to dopiero jest sztos!!!!
I jeszcze stranger things, new Amsterdam, szkoła dla elity (wydawało się turbo głupie a wciągnęło mnie fest, 3ci sezon dopiero co obejrzałam i też sztos), bridgertonowie, Ania nie Anna (na podst ani z zielonego, serial geniusz)
Ja to obejrzałam pół netflixa 🤣 myślałam że po urodzeniu dziecka nic już nie będę oglądać , więc miłe zaskoczenie 😂
Ogladalam ! Ostatnio na folmwebie zobaczyłam że mam ocenione ponad 50 seriali, a nie każdy oceniam 🤣🤣

Niestety zwykle nie ma to znaczenia ;D mój bratanek był izolowany od ekranów, to jak jednego dnia w gościach podlapal, że tv się włącza i coś tam leci to potem sam raczkował do dekodera, do ekranu itp. ale w pewnym momencie po prostu wyrósł i teraz tylko trochę bajek ogląda, ma 3 lata
Wiem ze niby nie ma znaczenia ale mam przykład w rodzinie. Maluchy od małego były przyzwyczajone do ekranów tv i telefonu i potem poza tym świata nie widzialy. Az przerosło to do takiej skali ze staly sie agresywne i potrzebna była interwencja psychologa. Takze ja póki co młodej nie narażam na tv itp.

Ja w sumie jak jestem cały dzień sama to czasami włączę żeby coś obejrzeć, chociaż rzadko. Wieczorem zawsze oglądamy i też staramy się żeby nie patrzył, ale ten się obraca na wszystkie strony żeby obczaic co starzy oglądają :D
Ja nie lubie ciszy, chociaż muzyka u mnie musi lecieć. Starsza tez przyjdzie żebym włączyła jej bajkę to włączam. U mnie w domu nie ma tabletów, corka telefonu tez nie dostaje. Więc bajka na netflixie. Ostatnio z nia ogladalam bajkę o smoku na netflixie, ale super!! Z przyjemnością obejrzałam! I ksiaze czaruś 😀

Ja nie lubie ciszy, chociaż muzyka u mnie musi lecieć. Starsza tez przyjdzie żebym włączyła jej bajkę to włączam. U mnie w domu nie ma tabletów, corka telefonu tez nie dostaje. Więc bajka na netflixie. Ostatnio z nia ogladalam bajkę o smoku na netflixie, ale super!! Z przyjemnością obejrzałam! I ksiaze czaruś 😀
Ja kocham filmy animowane, więc już się nie mogę doczekać jak młody będzie mial kilka lat i będziemy razem oglądać, wszystkie mu pokaże 😎

Ja kocham filmy animowane, więc już się nie mogę doczekać jak młody będzie mial kilka lat i będziemy razem oglądać, wszystkie mu pokaże 😎
Naprawdę niektóre są takie mądre! I wzruszające 😂a snowprincer mi się bardzo podobał 😀dzisiaj jedziemy nad jezioro i wezme książkę bo niedługo umysł umrze bez stymulacji 😂

reklama
Do góry