reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mój aparat robi takie zdjęcia, nie mam ustawionych żadnych filtrów ani upiększaczy 😂, też od światła dużo zależy. Chociaż odpukać na chwilę obecną ma ładną buzię, jak miala niecaly miesiąc to miała straszną wysypkę.

Matka ją tak wystroiła bo ostatnio Pani na spacerze powiedziała oooo jaki ładny chłopczyk 😂😂😂. No ale co się dziwić jak ubrałam ją w niebieskie ubranko faktycznie bardziej chłopięce, wzięłam co było pod ręką w te upały 😁
chyba okularów ta pani nie miała. Wcale się nie ura wygląda jak dziewczynka🥰
My na szczęście wyszliśmy z trądziku niemowlęcego, ale wcześniej wyglądał jak ja w okresie dojrzewania 🤣
Ja to wam powiem że mój syn to chyba będzie miał traume bo ja bez przerwy całuję jego stópki🥰 nie mogę się powstrzymać one są takie mięciutkie i tak pachną🤪
co ja bym dała żeby takie mieć codziennie muszę szorować a i tak wyglądają beznadziejnie🤨

reklama
Mój w ogóle nie był na siatce cały czas Operowaliśmy siatką centylowa dla wcześniaków teraz niedawno dopiero skoczył do 8 na normalnej 😂
No nie wiem jakim cudem, jak jest sporo większy od mojego. Zresztą nie ma czegoś takiego, ze wychodzi sie poza siatke, można wyjść poza norme albo no 1 centyl. 🙈

Mój aparat robi takie zdjęcia, nie mam ustawionych żadnych filtrów ani upiększaczy 😂, też od światła dużo zależy. Chociaż odpukać na chwilę obecną ma ładną buzię, jak miala niecaly miesiąc to miała straszną wysypkę.

Matka ją tak wystroiła bo ostatnio Pani na spacerze powiedziała oooo jaki ładny chłopczyk 😂😂😂. No ale co się dziwić jak ubrałam ją w niebieskie ubranko faktycznie bardziej chłopięce, wzięłam co było pod ręką w te upały 😁
Mam mówią odwrotnie, że jaka śliczna dziewczynka 😂 spoglądam wtedy spod byka i mam ochotę powiedzieć patrz Pani, prawie wszystko niebieskie toż to chłopczyk!

No właśnie zawsze byłam przeciwnikiem słoiczków bo lepiej samemu zrobić a ostatnio moja Dietetyk kliniczna też mi powiedziała że te słoiczki to nie jest głupia sprawa. Po pierwsze normy a po drugie nie skomponuje sama takiego posiłku urozmaiconego. bo tam później są jakieś cielęcinką z czymś i w ogóle🙄
jak będę w poradni dla wcześniaków to może tam mają jakiegoś speca to sobie z nim pogadam😂
Mi lekarz poleca też sloiczki. Tylko muszę poczytać sklady i przeanalizować sklady które dobre 😀

U mnie pediatra stwierdził że jak będę chciała zacząć to nie ważne co byle były to warzywa najpierw a owoce potem. Próbowałam marchew ale młoda kompletnie niezainteresowana i odpuściłam.
Mój to pierwszy raz pół słoiczka marchewki zjadł jak by chciał to by cały zjadł ale ja nie chciałam całego mu dawać 🙈

reklama
🥰

Załączniki

• IMG_20210613_145257328_MP.jpg
    IMG_20210613_145257328_MP.jpg
    3,5 MB · Wyświetleń: 84
Do góry