reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Się zaczęło! Moja jak zaczęła to się drze co chwile że chce na plecy 😂a za sekundę znowu na brzuch 😂
To samo, albo ręka zawadza, bo jeszcze nie ogarnęła, jak wyciągnąć 😂 a to mała Maryjka z rana 😂

Załączniki

• IMG_20210628_212708.jpg
    IMG_20210628_212708.jpg
    677,8 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Moje bobo wciąż śpi 😱 zasnął koło 22, więc zaraz będzie 12 godzin jak śpi, a 13 bez jedzenia 😱 a matka od 8 się już wierci, bo gorąco i jeszcze hałas straszny za oknem (wciąż drogę robią, ale Czarka to ewidentnie nie rusza) no i kontroluję młodego, czy oddycha 😕 i jak ja mam mu dzisiaj wcisnąć te 5 porcji jedzenia? 😂🙈

Moje bobo wciąż śpi 😱 zasnął koło 22, więc zaraz będzie 12 godzin jak śpi, a 13 bez jedzenia 😱 a matka od 8 się już wierci, bo gorąco i jeszcze hałas straszny za oknem (wciąż drogę robią, ale Czarka to ewidentnie nie rusza) no i kontroluję młodego, czy oddycha 😕 i jak ja mam mu dzisiaj wcisnąć te 5 porcji jedzenia? 😂🙈
Weź moja na chrzcinach całe nic jadła, tak ją wszystko interesowało. Zabawiała gości 😅

mi pediatra dzisiaj mówiła że już nasz jest duży i chce pospać to niech śpi bo jak dobrze się rozwija i przybiera na wadze. Bardzo dużo nadrobił z nie całych 2 kg jest już 6,5 kg🤩🥰 tylko ze ja pytałam o 5,5h a Twój to widzę hit!😂😂😂

mi pediatra dzisiaj mówiła że już nasz jest duży i chce pospać to niech śpi bo jak dobrze się rozwija i przybiera na wadze. Bardzo dużo nadrobił z nie całych 2 kg jest już 6,5 kg🤩🥰 tylko ze ja pytałam o 5,5h a Twój to widzę hit!😂😂😂
No mój to jest taki śpioch, dwa razy mu nie powtarzaj, żeby spał 😂 potem jeszcze prawie cały spacer mi spał, ale za to teraz jęczy 🙈 ale 12h w nocy to rzadko śpi, zazwyczaj tak 8-10h 😂 a nieraz i tak narzekam, bo się późno kładę i przeciągam go rano, żeby jeszcze pospać 😅

masz złote dziecko! Da odpocząć mamusi😉

reklama
Do góry