reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
I podeslij te lepsze jakich szukasz 😄 moze doinwestuje 😇
No właśnie nie wiem które to są bo nie jestem pewna, w których te projekcje się ruszają 🙈 bo właśnie producent nie pisze nigdy czy projekcja jest ruchoma 🙃 wydaje mi się, że to był któryś z tych dwóch w załącznikach, ale na razie szukam ich na OLX i pisze do sprzedających czy obraz się rusza 😂😂

Załączniki

• Screenshot_2021-06-26-22-20-43-380_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-26-22-20-43-380_com.android.chrome.jpg
    251,4 KB · Wyświetleń: 60
  • Screenshot_2021-06-26-22-21-36-811_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-26-22-21-36-811_com.android.chrome.jpg
    196,1 KB · Wyświetleń: 62
No właśnie nie wiem które to są bo nie jestem pewna, w których te projekcje się ruszają 🙈 bo właśnie producent nie pisze nigdy czy projekcja jest ruchoma 🙃 wydaje mi się, że to był któryś z tych dwóch w załącznikach, ale na razie szukam ich na OLX i pisze do sprzedających czy obraz się rusza 😂😂
ja polecam Link do: Tiny Love Arktyczna Kraina Karuzela magiczna z projektorem 3w1 TL1305806830R [29821] - 249 zł : Dino Sklep, wózki dziecięce - foteliki samochodowe - meble dla dzieci
u nas na chodzo co noc

249 zł za kawał plastiku 🙈 wygląda fajnie, ale jestem wyczulona na bajery za miliony monet i na bank bym czegoś takiego nie kupiła 😅 ewentualnie używane, ale nam chodzi tylko o taki mały projektorek żeby go przyczepić do łóżeczka i żeby na ścianie/suficie się obracał obraz. Zauważyłam, że u nas im mniej bajerów tym lepiej i im więcej zabawek młody ma wokół siebie, tym częściej marudzi w ciągu dnia. A tak to zwykle jak leży na macie to wystarczy mu oglądanie pałąków albo wszystkiego wokół w mieszkaniu 🤷 bo u nas te projektory to do zasypiania się nie sprawdza bo młody zasypia przy piersi, a ja go już śpiącego przekładam do łóżeczka.

249 zł za kawał plastiku 🙈 wygląda fajnie, ale jestem wyczulona na bajery za miliony monet i na bank bym czegoś takiego nie kupiła 😅 ewentualnie używane, ale nam chodzi tylko o taki mały projektorek żeby go przyczepić do łóżeczka i żeby na ścianie/suficie się obracał obraz. Zauważyłam, że u nas im mniej bajerów tym lepiej i im więcej zabawek młody ma wokół siebie, tym częściej marudzi w ciągu dnia. A tak to zwykle jak leży na macie to wystarczy mu oglądanie pałąków albo wszystkiego wokół w mieszkaniu 🤷 bo u nas te projektory to do zasypiania się nie sprawdza bo młody zasypia przy piersi, a ja go już śpiącego przekładam do łóżeczka.
My mamy to :)

My mamy to :)
A te projekcje się ruszają? :D fajna ta karuzela, ale trochę się cykam przed założeniem czegoś takiego do lozeczka bo młody i tak jest mega aktywny i jak to mówimy "biega w miejscu" i nie wiem czy takie rzeczy jeszcze bardziej go nie nakręcą ;D

no tak cena nie kusi 😕 ale może używane.
Ja kupiłam mate taka z pałąkami i za chwilę zwróciłam akurat byliśmy u okulistki (bardzo fajna młoda po studiach a ciężko o okulistę po studiach😜) powiedziała że takie ograniczanie widoku dziecku jest złe dla jego wzroku i mózgu bo je ogranicza 🤨 pomyślałam że jakaś dziwna ale potem zaczęłam o tym czytać i mata poszła do zwrotu. wolę dziecku pokazywać zabawki albo zostawiać obok żeby sięgało. a zresztą zabawek ma mało bo przeważnie teatrzyki Mąż odstawia a mały się chichra😂😂😂

U nas w łóżeczku ogólnie jest łyso, nie ma żadnych karuzeli itp, są tylko dwa misie w rogu i taki materiałowy pajac, który ja też miałam w łóżeczku jak byłam mała. Nie mamy żadnej karuzeli ani nic takiego, te maszynę z dźwiękami i światełkiem stawiam w jednym rogu łóżeczka pod pajacem żeby puszczać szum jak idzie spać. No i debatujemy teraz nad ewentualna karuzela 😅

reklama
no tak cena nie kusi 😕 ale może używane.
Ja kupiłam mate taka z pałąkami i za chwilę zwróciłam akurat byliśmy u okulistki (bardzo fajna młoda po studiach a ciężko o okulistę po studiach😜) powiedziała że takie ograniczanie widoku dziecku jest złe dla jego wzroku i mózgu bo je ogranicza 🤨 pomyślałam że jakaś dziwna ale potem zaczęłam o tym czytać i mata poszła do zwrotu. wolę dziecku pokazywać zabawki albo zostawiać obok żeby sięgało. a zresztą zabawek ma mało bo przeważnie teatrzyki Mąż odstawia a mały się chichra😂😂😂
U nas na pałąkach nic nie wisi, zabawki ma zawsze obok siebie, a te pałąki czasami też ściągam. Natomiast tutaj jak zawsze uważam, że w umiarze wszystko jest ok :) Ale właśnie u nas zabawki zdają słaby egzamin bo młody się nimi raczej nie interesuje 🙊 woli patrzeć na nas albo bawić się smoczkiem 🤷

Do góry