reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Leczymy młodą na tarczyce i średnio co 1.5 miesiąca jeździmy na wizytę do szpitala. 2 dni wczesniej oczywiście musi być na pobraniu krwi. Żeby nie jeździć z nią do szpitala (bo mamy 20 minut w jedna stronę), postanowiłam pójść z nią normalnie do naszej przychodni na to pobranie. Byłam wczoraj i nie dość że pobrały jej krew z palca, a nie z żyły jak powinny to właśnie patrzę na wyniki w necie i co?! "Za mała ilosc materiału "🤬 męczyły jej te paluszki 10 minut a i tak za mało krwi pobrały do probówki 😭😭 dobrze ze wizyta dopiero w środę... To zdążę w poniedziałek jechać do tego szpitala na pobranie...
U nas też raz było pobranie z palca i już powiedziałam że w życiu się na to nie zgodzę. Nie dość że młodego wymęczyli, to jeszcze ta sama historia że wynik w ogóle nie wyszedł. Nie wiem w jakim celu tak męczą te dzieciaki, jak z żyły pobranie trwa minutę 🤷

reklama
Myślałam o tym, ale zauważyłam, ze synek denerwuje się, gdy noszę go przodem do siebie ze względu na ograniczoną widoczność.. także myślę, że może się to nie sprawdzić, tym bardziej w te upały 😕
To może nosidlo? Są takie w których możesz dziecko nosić przodem do świata 😀 i warto poszukać na vinted czy ktoś nie ma taniej do sprzedania ☺

I jak mu sie podoba ten projektor? Bo sama myslalam o czyms takim?
Mega!! Tylko że mamy taki nieruchomy i trochę lipny bo ta maszyna musi stać np w łóżeczku albo na szafce i jak rzuca obraz na sufit to słabo widać. A kiedyś mieliśmy robione USG i w gabinecie było mega ciemno i na sufit był puszczony właśnie projektor tylko że ruchomy to dziecka nie było :D całe badanie. Wciąż szukam jakiegoś spoko projektora ruchomego tylko używanego bo nowe się nie opłacają i szkoda mi kupować kolejny kawałek plastiku.
Zrobię dzisiaj zdjęcie jak u nas wygląda ten projektor i jak fajnie zmienia kolory ta lampka z tyłu :D

O taki weselny klimat

Załączniki

• Screenshot_20210626_202634_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210626_202634_com.android.gallery3d.jpg
    341,3 KB · Wyświetleń: 105
  • Screenshot_20210626_202538_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210626_202538_com.android.gallery3d.jpg
    250,1 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Mega!! Tylko że mamy taki nieruchomy i trochę lipny bo ta maszyna musi stać np w łóżeczku albo na szafce i jak rzuca obraz na sufit to słabo widać. A kiedyś mieliśmy robione USG i w gabinecie było mega ciemno i na sufit był puszczony właśnie projektor tylko że ruchomy to dziecka nie było :D całe badanie. Wciąż szukam jakiegoś spoko projektora ruchomego tylko używanego bo nowe się nie opłacają i szkoda mi kupować kolejny kawałek plastiku.
Zrobię dzisiaj zdjęcie jak u nas wygląda ten projektor i jak fajnie zmienia kolory ta lampka z tyłu :D
I podeslij te lepsze jakich szukasz 😄 moze doinwestuje 😇

Do góry