My duży basen.dopiero za 2 tygodni będziemy rozkładać musze kupic hani kolo na głowę i będzie pływaćMy też dziś na basenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My duży basen.dopiero za 2 tygodni będziemy rozkładać musze kupic hani kolo na głowę i będzie pływaćMy też dziś na basenie
Ale byśmy tak chcieli a tu dupa, w bloku to sobie co najwyżej wody do wanny napuscimyMy też dziś na basenie
Ja mam działkę letniskową i żałuję że nie kupiłam basenu. Myślałam że dla takiego malucha się nie opłaca.Ale byśmy tak chcieli a tu dupa, w bloku to sobie co najwyżej wody do wanny napuscimy
jeszcze nic straconego, początek lata dopieroJa mam działkę letniskową i żałuję że nie kupiłam basenu. Myślałam że dla takiego malucha się nie opłaca.
My to nawet wanny nie mamy 29 stopni w mieszkaniuAle byśmy tak chcieli a tu dupa, w bloku to sobie co najwyżej wody do wanny napuscimy
my też tyle chyba dzisiaj mamy w czym kładziesz małego spać przy tej temperaturze?My to nawet wanny nie mamy 29 stopni w mieszkaniu
W szpitalach to jest koszmar, pamiętam jak byłam z młodym, miał koło 2 miesięcy i to były jeszcze te dni z temperaturą w nocy prawie na minusie, a w dzień było prawie 20 stopni i jak słońce świeciło do sali to prawie się usmażylismy teraz to musicie tam mieć skwar...Dziewczyny my w szpitalu też pływamy we własnym pocie....okno od wschodu i zamknięci w małej sali...