reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No mój też na słodycze to zawsze chętny, a chudy jakby całe życie głodował 🙈 taka niesprawiedliwość 😭

Ten Twój maluch to się rozkręcił, że nie ma co 😱
No ale Twój jak się go posadzi to siedzi? Bo dodałeś kiedyś zdj. Alek się na boki giba jeszcze.
Mój też chudy , a ja od zapachu czekolady tyje 🙈

reklama
Dziewczyny drinki z palemką 😂 pamiętam jak ten mini basenik kupilam basi ahhh kiedy to było

Załączniki

• Screenshot_20210619_151013_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210619_151013_com.android.gallery3d.jpg
    267,9 KB · Wyświetleń: 102
No ale Twój jak się go posadzi to siedzi? Bo dodałeś kiedyś zdj. Alek się na boki giba jeszcze.
Mój też chudy , a ja od zapachu czekolady tyje 🙈
Chwilę siedzi z oparciem oczywiście, a potem się przewala na bok i na brzuszek, dziwne, bi z plecków ciężko mu te obroty idą 🤷 ale za często go tak nie sadzam, bo to chyba niezbyt zdrowe dla dziecka, które samo nie siada. Już nie pamiętam dlaczego, za duże obciążenie dla kręgosłupa, mięśnie nie są gotowe, czy coś.

Chwilę siedzi z oparciem oczywiście, a potem się przewala na bok i na brzuszek, dziwne, bi z plecków ciężko mu te obroty idą 🤷 ale za często go tak nie sadzam, bo to chyba niezbyt zdrowe dla dziecka, które samo nie siada. Już nie pamiętam dlaczego, za duże obciążenie dla kręgosłupa, mięśnie nie są gotowe, czy coś.
No faktycznie nie powinno się tak dziecka sądząc, ja tylko dwa razy spróbowałam, bo jak już będzie siedział stabilnie, to ruszam z rozszerzaniem diety.

reklama
Do góry