reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja idę w sobotę, mam cykora jak nie wiem, ostatni raz się szczepiłam jak ostatnie obowiązkowe było 🙈 a to jeszcze taka szczepionka szemrana, ale stwierdziłam, że się zaszczepię zanim mnie zmuszą bez możliwości wyboru szczepionki 🙁
Ja już bylam. Poszlam bo wyjeżdżamy. Jestem wściekła na siebie, że się dalam... Bolała mnie reka 3 dni jakby ktoś dał mi mięśniaka 😂😂😂😂 szczepiłam się Pfizerem, ale pewnie jedno i to samo. Wielki syf 😂

reklama
Ja idę w sobotę, mam cykora jak nie wiem, ostatni raz się szczepiłam jak ostatnie obowiązkowe było 🙈 a to jeszcze taka szczepionka szemrana, ale stwierdziłam, że się zaszczepię zanim mnie zmuszą bez możliwości wyboru szczepionki 🙁
ja póki co żyję i też sie cykałam 😂 ale chyba bardziej sie boje drugiej dawki🤦🏼‍♀️

Ja nie byłam na tej ostatniej 🤣🤣 dopiero niedawno przestali mnie ścigać

Dziewczyny co stosujecie na ciemieniuche? U nas wyszła 2 dni temu, a ma takie długie włoski i nie wiem co mam z tym robic☹️
Ja już różnych preparatów próbowałam. Walczymy z tym cholerstwem od urodzenia praktycznie. Oliwką smarowałam i wyczesywałam, potem specjalnym preparatem z emolium na ciemieniuchę a teraz jakiś nowy wypróbowujemy. W miarę pomaga, ale znika na jakiś czas i wraca :/

Załączniki

• Screenshot_20210609-212202_Allegro.jpg
    Screenshot_20210609-212202_Allegro.jpg
    109,5 KB · Wyświetleń: 33
my nawet UPC, hbo i netflix odłączyliśmy bo po co płacić za coś jak od 4 ms od porodu ani razu nie włączyliśmy. wstyd się przyznać ale moja je
Dlatego tęsknię za karmieniem długim, bo przez pierwszy miesiąc obejrzałam kilka serialów jak on potrafił dwie h w nocy cycka doić 🤣🤣🤣 teraz ,15 minut i matka baw.

Dziewczyny co stosujecie na ciemieniuche? U nas wyszła 2 dni temu, a ma takie długie włoski i nie wiem co mam z tym robic☹️
ja tego używałam pięknie zeszło tam gdzie grubo było to przykładałam na dłużej gazik,
męczyłam się tydzień w końcu wzięłam i systematycznie codziennie stosowałam i zeszło.

reklama
Właśnie zjadłam ponad połowę bochenka chleba górskiego z Lidla 🤷🤷🤷 raz się żyje 😎💃

A co do covida to miałam szczepienie w zeszłym tygodniu i tylko bolała mnie ręka przez 24h i mięśnie jakbym była po treningu. Na kolejny dzień zeszło.

Do góry