G
gość _199
Gość
Haha znam ten bólJeszcze troche i zwariuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha znam ten bólJeszcze troche i zwariuje
A najbardziej teraz to podchodzi noszenie na rękach. A wazy ponad 7 kilo A ja 54;DHaha znam ten ból
5, 6 razy po 150ml.Dziewczyny które karmią mm. Ile wasze maluchy zjadają jednorazowo mm ? U mnie do tej pory od 120-150 co karmienie a od paru dni jest młoda okropna. Ciagle chce jesc, odrzuciła smoka, ma problem ze spaniem, budzi sie w nocy co 2h, pcha wszystko do buzi i płacze przy kazdej próbie uspienia. a spacery są tragiczne. w spacerówce trochę a reszta na rękach bo jest płacz i krzyk. doslownie nie te dziecko. a jeśc by mogła co 2h teraz;/
Ja w bloku na wynajmie 2lata mieszkałam i płacić tyle kasy za wynajemdlatego mamy swój dom i wolę rate płacić za dom i mieć swojeMy też wynajmujemy i też już chcę się wyprowadzić, ale nie możemy niczego ciekawego znaleźć w okolicy: albo za drogo albo na totalnym wypiździejewie albo bez garażu albo skosy, no nie dogodzisz tutaj brakuje mi przestrzeni no i ta temperatura to też nie moje klimaty, w domu rodzinnym zawsze chłodno, żeby nie powiedzieć zimno, a tutaj taki ukrop.
a jaka podajesz?5, 6 razy po 150ml.
U nas właśnie nie wkłada przedmiotów do buzi, tylko swoje piąstki, no i smoczka.
Niestety chyba znów zaczynają się problemy z brzuszkiem bo wczoraj tak płakała z 15 minut, prężyła się i ciężko jej było bączki puszczac.
Myślicie że to możliwe przez zmianę witaminy D?
jejku jaki śliczny ale go wystroiłaś specjalnie na te 4 ms?4miesiace kończymy dziś
normalnie jak spojrzałam w pierwszej chwili na małej zdjęcia to myślałam że dwie inne osoby ślicznaKomunijne
Na Komunięjejku jaki śliczny ale go wystroiłaś specjalnie na te 4 ms?