reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tak jest. Dzieci i tak będą mieć zaburzone relacje międzyludzkie. Za moich czasów rozwiązywałam sama konflikty już od poaskownicyz kiedy ktoś zabrał mi grabki. Aktualnie place zabaw są okupowane przez rodzicow, którzy zaraz interweniują niezaleznie od wieku dziecka, nie mają sami okazji do tego żeby się pokłócić z kimś i pogodzić. . Potem wyrosną osoby, które nie radzą sobie z trudnymi sytuacjami.
Noo dokładnie. Matki kłócą się z matkami na płacu zabaw,, to nie mój brajanek,, 😂😂 ja ogolnie uważam, że dziecko musi nauczyć się trochę żyć. Zje piasek okej, będzie wiedzieć, że nie dobry 😁 serio jak widzę teraz dzieci to za głowę się trzymam. Nie potrafią biegać, rodzice trzymaja w domach bo na spacerki nie chce się wychodzić. Sportowo są opóźnieni okropnie. Każdy sie dziwi, że moje 5 letnie dziecko potrafi na rolkach śmigać na torze do jazdy, ale co się dziwić, poprostu chodze z nia i uczę. Sport to zdrowie, i chociaż póki jest mała mogę w niej to,, zaszczepić,, pojdzie do szkoły i sie zacznie, bo ktoś ma telefon a ona nie. Takze rodzice robią z dzieci ciamajady 😁

reklama
A ja czekam jak na szpilkach moja siostra poszla rodzic wczoraj chyba cos zaczeli robic niby naturalnie sle narazie zadnych wiesci 1jej dziecko chlopczyk...

Noo dokładnie. Matki kłócą się z matkami na płacu zabaw,, to nie mój brajanek,, 😂😂 ja ogolnie uważam, że dziecko musi nauczyć się trochę żyć. Zje piasek okej, będzie wiedzieć, że nie dobry 😁 serio jak widzę teraz dzieci to za głowę się trzymam. Nie potrafią biegać, rodzice trzymaja w domach bo na spacerki nie chce się wychodzić. Sportowo są opóźnieni okropnie. Każdy sie dziwi, że moje 5 letnie dziecko potrafi na rolkach śmigać na torze do jazdy, ale co się dziwić, poprostu chodze z nia i uczę. Sport to zdrowie, i chociaż póki jest mała mogę w niej to,, zaszczepić,, pojdzie do szkoły i sie zacznie, bo ktoś ma telefon a ona nie. Takze rodzice robią z dzieci ciamajady 😁
Pewnie że robią, ale ja się nie udzielam, każdy robi jak chce, nie moje dziecko.

Ja w życiu nie rozwiązywałam sama 😂😂 nawet nie chodziłam do piaskownicy jak były inne dzieci bo się bałam i wstydziłam i byłam okropna ciamajda aż do wieku gimnazjalnego, potem chyba ulica mnie nauczyła jak żyć 🤣 wiele zależy tez po prostu od charakteru dziecka
Ja też byłam taka lękliwa i mam nadzieję, że syn tego nie odziedziczy. Do dzisiaj nie zadzwonię po pizzę, wstydzę się rozmawiać po ang. I w ogóle jak mam coś załatwić to się jakam. Myślę że gdyby jednak mama nie popychała mnie do przodu, to bym była jeszcze bardziej wycofana.

Pewnie że robią, ale ja się nie udzielam, każdy robi jak chce, nie moje dziecko.

Ja też byłam taka lękliwa i mam nadzieję, że syn tego nie odziedziczy. Do dzisiaj nie zadzwonię po pizzę, wstydzę się rozmawiać po ang. I w ogóle jak mam coś załatwić to się jakam. Myślę że gdyby jednak mama nie popychała mnie do przodu, to bym była jeszcze bardziej wycofana.
Pewnie każdy robi jak chce. Dlatego ja corke wychowuje na pewna siebie kobietkę. 😁Chociaż wstydliwa jest po ojcu.

reklama
Do góry