reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja wlasnie nie chce dawać smoczka, to mnie na szczepieniu opierniczyly, że dziecko płacze, bo smoczka nie ma...
Każdy kwestionuje metody wychowawcze, a powinno się szanować wybory innych.
A ja bym chciała dać, żeby się tak nie stresować w razie jakiejś awaryjnej sytuacji, ale synek nie toleruje smoczków. Wypróbowałam już chyba z 5 jak nie więcej, ale nic z tego, więc już odpuściłam :)

reklama
Ja wlasnie nie chce dawać smoczka, to mnie na szczepieniu opierniczyly, że dziecko płacze, bo smoczka nie ma...
Trzeba bylo powiedziec ze nie dajesz bo nie chcesz zeby mialo taki krzywy ryj jak one 😝😝😝 hehe, po cholere sie wtracaja 🙄

oczywiscie ja w pelni akceptuje smoczki akurat, ale tu bym odburknela cos 😁

o i git! ja daje te dwa w awaryjnych sytuacjach pomógł mi przetrwać skok😜a jak nie chce to wypluwa. bardzo często teraz daje mi brush baby takie chusteczki nawilżone ksylitolem ale tylko jak jestem przy nim a że ostatnio piąstka najukochańsza albo pielucha tetrowa to dam czyści dziasła😂

U nas chyba też by był, ale zostawiliśmy młodego o 11 u dziadków z mlekiem odciagnietym bo mieliśmy zaplanowana ikee i Castoramę żeby wybrać kuchnię i łazienkę 🙈 i mówi babcia, że wnuczek się cały osiural i orzygal i zjadł 180ml mleka na raz 🤣 jakbym była to na bank by ciągle wisiał na cycku 🥵
O daj znać czy udało wam się coś ciekawego wybrać. Kuchnia z Ikei czy z Castoramy? 🙂

reklama
O daj znać czy udało wam się coś ciekawego wybrać. Kuchnia z Ikei czy z Castoramy? 🙂
Nie wiemy właśnie jeszcze, będziemy się umawiac i tu i tu na projektowanie i coś wybierać, skłaniamy się ku Ikei bo mają ekstra promocje na zasadzie za wydane więcej niż 400zl jest 10% rabatu na następne zakupy, to za kupiona kuchnie mielibyśmy tak naprawdę za friko stelaż do łóżka i materac 🙈 tylko że w Ikei nie znalazłam takiego blatu jak chce, także zobaczymy co zaproponują na projektowaniu.

Do góry