reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No właśnie duzo rzeczy mowia i piszą. U mnie mala smoka dostala po jakimś czasie dopiero a ssac nie umiała od początku. Takze zależy od dziecka. Niby patrzeć na opinie to bibs ma dobre. Tylko kilka jest takich opini ze to zło. I sie wlasnie zastanawiam czy nie wymienić na silikon żeby poprostu nie puchł. I nie zwracać uwagi na dziasla itp. Bo przerobiłam już chyba wszystkie smoki i zero akceptacji
Ja wszystko co jest napisane w internecie biore z dużą rezerwa. Ja może jej zmienię na lovly jak starszej corce, nie wiem sama. Dlatego nie czytam, żeby nie schizowac 😂

reklama
Mi osobiście strasznie nie podoba się kszatalt tego bibsa i nie rozumiem szału na jego punkcie 😅 my używamy smoczka NUK Genius 😀
Ja co do kształtu tez nie bylam przekonana niestety jak lezalysmy w szpitalu na początku co mala byla w słabym stanie to z 4 smoków zaakceptowała tylko bibsa. ;D a uspokojenia jej bylo wtedy naprawde brak. I od tamtej pory tak ju, z nami został niestety

@rosenberg - zarabista ra Lily 😁 dzieeeki ❤️ Nie bylam w stanie zrobic hiit 🤣 zrobilam pierwsze 20min i juz mi sie krecilo w glowie 😁 pozniej probowalam jeszcze ta czesc po brzuszkach bo brzuszki akurat chcialam odpuscic po cc, ale dalej juz nie bylam w stanie 😁 a powiem ze mialam ekstra kondycje przed ciaza 😁
Ja pamiętam jak w ciąży byłam i właśnie były ćwiczenia na brzuch to nie omijałam tylko robiłam inne po prostu 🙈 ale spoko, moja kondycja jest dość dobra a i tak zwykle umieram na jakimkolwiek cardio u niej 🤭

Ja pamiętam jak w ciąży byłam i właśnie były ćwiczenia na brzuch to nie omijałam tylko robiłam inne po prostu 🙈 ale spoko, moja kondycja jest dość dobra a i tak zwykle umieram na jakimkolwiek cardio u niej 🤭
Ja przewijam ćwiczenia na brzuch, żeby nie tracić czasu. Ale powiem że wydolnościowo na jej treningu dałam radę nawet, tylko teraz mnie cały tylek boli. Najlepsze jak się wcześniej trenowało, bo mieśnie pamietaja i od razu dwa treningi i tyleczek fajnie wygląda 🤣🤣

Ja przewijam ćwiczenia na brzuch, żeby nie tracić czasu. Ale powiem że wydolnościowo na jej treningu dałam radę nawet, tylko teraz mnie cały tylek boli. Najlepsze jak się wcześniej trenowało, bo mieśnie pamietaja i od razu dwa treningi i tyleczek fajnie wygląda 🤣🤣
Aaa to prawda 😁

hehe mnie tez boli 😁😁

A my dalej na antybiotyku, teraz mocniejszy. Jednak zebrała sie ropa i zrobił sie ropień, bylismy u chirurga i mamy nacięcie😏 wypłynęło bardzo duzo ropy. Mam nadzieje ze teraz juz bedzie ok. Trzymajcie kciuki.

A my dalej na antybiotyku, teraz mocniejszy. Jednak zebrała sie ropa i zrobił sie ropień, bylismy u chirurga i mamy nacięcie😏 wypłynęło bardzo duzo ropy. Mam nadzieje ze teraz juz bedzie ok. Trzymajcie kciuki.
W takim razie trzymamy mocno kciuki! Jak naciętą i oczyszczone to juz bedzie tylko lepiej!;) musi byc

Piękna pościel w łóżeczku 😍
To tylko samo przewcieradelko bo pościeli nie używamy jeszcze. Ze względu na ta glowke ma zabrana poduszke a na wierzcz tylko lekko kocyk;D a prześcieradła kupowane w smaku ostatnio. Akurat jest na nie promocja i szczerze sa bardzo dobre jakościowo. Takze warto zajrzeć

reklama
Do góry