reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A możesz mi polecić u Lily jakieś typowe cardio? Nie chce mi się szukać po jej wszystkich filmach, ale chce być mokra jakbym z basenu wyszła 🤣
Szczerze mówiąc będzie ciężko, ona ma tysiące różnych treningów, a ja akurat za cardio nie przepadam, jak muszę to zrobię 🤣 ale wolę coś innego. Często idę jej programami po prostu, ma różne w playlistach. Ale jak chcesz być mokra jak z basenu to poszukaj u niej HIIT 🙈 albo boxing cardio 🙈 takie turbo cardio ma też Sydney Cummings u siebie na kanale

reklama
Lilly Sabri to moje top 1 i spoko jest też Caroline Girvan, ale ona ma bardzo zaawansowane treningi 🥵
Przejrzałam teraz jeszcze moje subskrypcje i mam kilka dodatkowych typów: Holly Dolke, Roxanne Russell, Vicky Justiz i Sydney Cummings - specjalnie wypisałam wszystkie bo może akurat któraś z nich bardziej komuś spasuje 😁 ale zdecydowanie polecam najbardziej Lilly bo dzięki niej miałam mega formę podczas ciąży, a teraz to już w ogóle jestem chodząca reklama 🙈
No ciekawe ma cwiczenia moze tez spruboje😁

reklama
Dzirwczyny które używają bibsow dla maluchów - jie boicie się o zniekształcenie podniebienie?
Ja do tej pory nie zwracałam uwagi ale jak zaczęłam czytać to obleciał mnie strach. Ale niestety kolejna próba zmiana smoka nie udana. Dalej zostajemy przy bibsie

Do góry