reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas mloda ostatnio tez odrzucila wszystkoe smoczki, wypluwa je od razu 🤷‍♀️ Ale chyba juz jej nie bede wciskac ma sile, kiedys tak bo za bardzo sie do cyca przysysala, teraz juz nie ma takiej potrzeby to i ja nie bede jej uczyc na sile zeby pozniej oduczac.

reklama
U nas mloda ostatnio tez odrzucila wszystkoe smoczki, wypluwa je od razu 🤷‍♀️ Ale chyba juz jej nie bede wciskac ma sile, kiedys tak bo za bardzo sie do cyca przysysala, teraz juz nie ma takiej potrzeby to i ja nie bede jej uczyc na sile zeby pozniej oduczac.
I masz racje. Sjoro nie chce to nie. Latwiej bedzue potem U mnie smok teraz tylko do usypiania.. a tak to juz zabawa raczkami lub gryzaki ida w ruch

Hahaha. Moja młoda w życiu miala nie dotknąć telefonu, co się okazało niestety nie prawda 😂 ratuje nas w sytuacjach awaryjnych. Jak dostanie raz za 3 miesiace to też wygląda jak zombie 😂
Wiadomo czasem trzeba, ale widać że niektóre dzieci siedzą ciągle w nosie z telefonem, mnie to przeraża. Jak ja słyszę, że koleżanka musi na komunie kupic chrześnicy laptopa, to byłam w szoku. W życiu bym nie pozwolila żeby 9 letnie dziecko miało na własność laptopa.

Wiadomo czasem trzeba, ale widać że niektóre dzieci siedzą ciągle w nosie z telefonem, mnie to przeraża. Jak ja słyszę, że koleżanka musi na komunie kupic chrześnicy laptopa, to byłam w szoku. W życiu bym nie pozwolila żeby 9 letnie dziecko miało na własność laptopa.
Nooo, niektóre dzieci sa uzależnione. My dajemy bardzo mało i widać jak to uzależnia.... U nas jutro dają dziadkowie wnuczce laptopa na komunie 😂 tylko dlatego, że pewnie zaraz znowu zdalne nauczanie a korzysta z mamy komputera. My dajemy jej komórkę 😂😂i zlote kolczyki 😂 jedyne dziecko w klasie które nie ma telefonu to jest. Takie niestety mamy czasy. 10 lat skończyla i już takie rzeczy. Chociaz ja po komuni też kupilam komputer 😁😁

No dokładnie. Wiadomo, różne są dzieci, trzeba posprzątać, czy obiad ugotować, ale dziecko jadące w wózku z telefonem? Serio? To po co ten spacer, bo nie rozumiem. Tak jak smok, niektórzy to te smoki wciskają tylko dziecko buzię otworzy. Moja kuzynka w basenie ze smokiem pływała jak miała ze dwa lata. No ludzie. Co jej się w tym basenie działo, że musiała smoka mieć? Dlatego ja chciałam, żeby Ida smoka nie miała, ale ten kciuk jeszcze gorszy 🙄 Starsza córka miała smoka do 10 mca, jak zaczęła ząbkować to odrzuciła smoka, z tym, że ona miała tylko do usypiania w domu.

No dokładnie. Wiadomo, różne są dzieci, trzeba posprzątać, czy obiad ugotować, ale dziecko jadące w wózku z telefonem? Serio? To po co ten spacer, bo nie rozumiem. Tak jak smok, niektórzy to te smoki wciskają tylko dziecko buzię otworzy. Moja kuzynka w basenie ze smokiem pływała jak miała ze dwa lata. No ludzie. Co jej się w tym basenie działo, że musiała smoka mieć? Dlatego ja chciałam, żeby Ida smoka nie miała, ale ten kciuk jeszcze gorszy 🙄 Starsza córka miała smoka do 10 mca, jak zaczęła ząbkować to odrzuciła smoka, z tym, że ona miała tylko do usypiania w domu.
W basenie ? Masakra...

Tak my mamy takie i takie. Zaakceptował silikonowego [emoji2]
U mnie dzis próba z difraxem i ciągnąć ciagnie ale wypada jej często z buzi ;po zobaczymy moze się przyzwyczai. A jak nie to wrócę do bibsa tyle ze z silikonu. Ma ktoras z was tego silikonowego ? Przyjął się jak kauczukowy bibs ?

Taki sam
A ten silikonowy jest taki sam jak kauczuk czy troche się rozni rozmiarem ?
Image%20(1).jpeg

reklama
Do góry