reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
ciekawy artykuł dzięki. nadal jednak podkreśla że najlepsze twarda podłoga jak nie ma wyjścia to na trochę może być.
ks niestety znam takie mamy które wkładają na pół dnia a potem na fizjo z dzieckiem biegały....
mamafizjo też poleca np z tiny love które rozkładaja się nawet na płasko więc to nie jest tak że zabronione Ja poprostu narazie rezygnuje wolę chuste a napewno jak zacznie siadac to kupię ten z płozami 😂

Gdyby to było faktycznie, takie że się wynosi z domu, to byłabym zadowolona, ale pewnie młody będzie brał wzorce od ojca, mimo że ze mną będzie spędzał 90% czasu, bo zawsze łatwej się te źle wzorce przyswaja.
Mój facet zje wszystko, ja tak nie potrafię, nauczył mnie pić słodkie napoje, a wcześniej pilam tylko wodę ;/
A ja mojego nauczyłam wodę pić 😅

Dziewczyny, my już po chrzcinach :) Było bardzo fajnie. W kościele Idka bardzo grzeczna, w ogóle nie płakała :) W domu robiliśmy grilla, Idka pół przespała🙈 Mam takie pytanie, co byście kupiły za taką kasę extra? Coś co posłuży na lata :) Ja myślę o nosidełku, typu Tula (w sumie nie znam innych firm), jakiś bujak drewniany. W sumie sama nie wiem :)
My pieniądze, które Bartuś dostał na chrzciny przelaliśmy na jego lokatę. Zamiast prezentów na urodziny poprosiliśmy o przelewanie pieniążków na konto. Chrzestni i dziadkowie będą mieli z głowy wymyślanie co mu kupić i będzie dostawać tylko jeden prezent od nas. Wkurza mnie, że synek ma dopiero 3 miesiace a my już nie mamy gdzie podziać się z tym bajzlem, więc żeby jego zabawki się wszędzie nie walały podjęliśmy taką decyzję. Pieniążki dostanie jak skończy 18 lat :)

Wow ale extra 🤩 kurde to już trzeba mieć miejsce🙃
ja się zastanawiałam nad chicco baby hug 4 w1 służy aż do 3 lat ale gdzie ja te klamoty pomieszczę 😞🤔
Ja to już wiem, że nie kupię wielkiego fotelika do karmienia. Ależ on mnie irytował, mialam jakiś z chicco, taka podniecona go kupowałam. Klamot cholerny 😂 pozbyłam się go 😁 albo krzesełko z ikea (nie zaburzy mi wystoju i poczucia estetyki) 😂😂😂 albo krzesełko zapinane do krzesła zwykłego żeby jadla z nami przy stole

reklama
Hej dziewczyny - czy zdarza Wam sie jeszcze ze maluszek baaardzo placze i nie mozecie znalezc przyczyny? U nas dzisiaj wieczorem byla akcja, mimo ze od paru dni spokoj i sielanka w domu. I za cholere nie moglismy odgadnac w czym rzecz. Mloda jak ja przystawialam do cyca to plakala jeszcze bardziej, generalnie nic nie dzialalo, a placz jak po szczepieniu 😥 zastanawiam sie czy to normalne czy u nas cos jest nie tak. Mala padla dopiero podczas bujania na pilce, a i tak pewnie ze zmeczenia po tym plakaniu...

Do góry