reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

To też miałaś ładne przeboje. 🙈
Dla mnie najgorsze z całej cesarki było założenie cewnika.😂 Miałam ochotę go sobie wyciągnąć i wyjść ze szpitala i nie rodzic wcale 😂
Ja już po miesiącu zapomniałam o wszystkich złych rzeczach i też mi się chce kolejnego dziecka 🙈 powiedziałam mojemu, że zostawiam wszystkie ciuszki po młodej bo nam się przydadzą jeszcze, to mówi żebym się w głowę popukała 😂
Mi zakładali po znieczuleniu, bo zapomnieli 🤣🤣

Mój chce trojke, ale trzypokojowe mieszkanie to za mało. Ja muszę mieć sypialnie i pokój dla dziecka osobno + salon.

reklama
U mnie w szpitalu dziewczyny po CC były okropnie traktowane. Niektóre kobiety nie powinny być położnymi, tylko jakimiś pracownikami więzienia conajmniej.

U mnie to samo ale znajomi się wykruszyli już podczas ciąży, teraz z nikim nie utrzymuje praktycznie kontaktu, koleżanki robią kariery albo imprezują, a nie siedzą w pieluchach ;/
No u mnie w szpitalu byl tylko maly epizod jak lerzalam plackiem po cc to poprosilam pania zeby zmienila mi podklad poporodowy to z tekstem mi wyjechala ze czyscioszka sie znalazla😱

Mi zakładali po znieczuleniu, bo zapomnieli 🤣🤣

Mój chce trojke, ale trzypokojowe mieszkanie to za mało. Ja muszę mieć sypialnie i pokój dla dziecka osobno + salon.
Oo to zazdroszczę 😃😃
Mój jedno, a ja dwójkę. Mieszkanie to jest właśnie jedyna rzecz, która będzie mnie ograniczać przed tym, żeby mieć kolejne dziecko. Też mamy za małe mieszkanko 😟

Ja myślę o trzecim🙈 Ale nie chce się zeschizować bo o Idę trochę się staraliśmy, moja psychika na tym ucierpiała 🙈
Ja też bym mogla mieć trzecie ale dla mnie trzecia cesarka to już za wiele. Z reszta mój mąż nie chce słyszeć o trzecim. Jak to on mowi woli mieć w domu trzy baby niż cztery 😂

Ja chyba też miałam farta.
U nas naprzeciwko sali były podkłady i zgrzewki wody żeby sobie brać kiedy trzeba, położne przychodziły pytać czy potrzeba czegoś przeciwbólowego nawet jak już leżałam 10tą dobę i czułam się świetnie 🙈 codziennie obchód ginekologa i pediatry rano i wieczorem, jedzenie genialne, ogromne obiady jak domowe, wygodne, szerokie łozka regulowane na pilota 🙈 i te sałatki jarzynowe i bułki na kolacje ❤️ nadal mi się śnią po nocach

Ja chyba też miałam farta.
U nas naprzeciwko sali były podkłady i zgrzewki wody żeby sobie brać kiedy trzeba, położne przychodziły pytać czy potrzeba czegoś przeciwbólowego nawet jak już leżałam 10tą dobę i czułam się świetnie 🙈 codziennie obchód ginekologa i pediatry rano i wieczorem, jedzenie genialne, ogromne obiady jak domowe, wygodne, szerokie łozka regulowane na pilota 🙈 i te sałatki jarzynowe i bułki na kolacje ❤️ nadal mi się śnią po nocach
U mnie też było okej. Jedzenie średnie dla mnie ale ja jestem wybredna takze ciezko mi jedzeniowo dogodzić.

Załączniki

• Screenshot_20210508_124348_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210508_124348_com.android.gallery3d.jpg
    371,5 KB · Wyświetleń: 81
  • Screenshot_20210508_124352_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210508_124352_com.android.gallery3d.jpg
    232,5 KB · Wyświetleń: 83
reklama
A gdzie to tak ładnie?

U nas były ogromne sale z dużą, bardzo ładna łazienka i takim mini aneksem z lodówką i nawet stolik i krzesła były żeby zjeść obiad 🙈
Elbląg 😀 sale nie były za duze. Ale łazienka piękna nowa, czysta. Piękne miejsce na przewijanie dziecka i kąpiel, w każdej sali waga dla dzidziusia

Do góry