reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Nan optipro, bebilon advance, nutramigen, i teraz juz dlugo dlugo nan optipro plus.
To bedziesz musiala zas innego spróbować kurde taka czesta zmiana nie jest dobra dla dziecka ale jak nie ma wyjścia a moze bebiko spróbujesz?ja przeszlam z bebydream na bebiko i duza zmiana bo moj mial tylko problem z kupka raz na 3dni robil a teraz 1 dziennie robi

Nan optipro, bebilon advance, nutramigen, i teraz juz dlugo dlugo nan optipro plus.
hej przechodziliśmy podobną historię z moim wcześniakiem ale wiesz może u Ciebie być inaczej.
Nam najpierw w szpitalu podawali bebilon nenatal po wypisie też tym kazali do osiągnięcia wagi 3 kg. Potem przeszliśmy na bebilon profutura i się zaczęło, spróbowaliśmy hipp combiotik 1 - nawet nie chciał się napić kilka podejść i mieszaliśmy nic całe pudło do wyrzucenia, potem lekarka przepisała nań bezlaktozowy brak poprawy, potem nutramingen - ogóle nawet Niechciał powąchać obrzydlistwo 😑 nie wiem jak można coś takiego dla dziecka robić.
wtedy stwierdziła że lepszy będzie bebilon pepit syneo nawet nieźle szło brak wysypki, brak gazów, bóle brzuszka ustąpiły ale no właśnie zaczął mocno ulewać i wymiotować. Stwierdziłam wtedy dosyć wracam do tego co sobie postanowiłam w ciąży i żaden lekarz nie będzie wydziwiał i wciskał takiego syfu który jest ładowany w te mleka a dużo o nich czytałam 🤪

jesteśmy teraz na Holle Bio Organic A2 1 - pochodzi od specjalnie wyselekcjonowanych krów, które wytwarzają wyłącznie białko beta-kazeinę A2. Tanie nie jest bo 800 g ok 85 zł ale jak zamawiam obiad w restauracji to też tani nie jest stwierdziłam, że dziecko też przyzwoite jedzenie musi dostawać.

moje marzenie to Kendamil Organic ale to zaczniemy jako następne może 5-6 ms.

Dziewczyny czy wy też ciagle sprzątacie? 😂 Ja ciagle sprzatam i ciagle mam balagan. Normalnie mam dosc. Nie ma dnia żebym poprostu sobie usiadła i nic nie robiła.. Strasznie mnie to denerwuje...
Masakra. My ogólnie mamy dużo wszystkiego🙄 Mój mąż jest strasznym chomikiem. Nie ma wypadu do sklepu żeby starszej czegoś nie kupił i tak się zbiera wszystko. Masakra. Takie przekładanie z kąta w kąt.

Masakra. My ogólnie mamy dużo wszystkiego🙄 Mój mąż jest strasznym chomikiem. Nie ma wypadu do sklepu żeby starszej czegoś nie kupił i tak się zbiera wszystko. Masakra. Takie przekładanie z kąta w kąt.
U mnie to samo stary szaleje dla starszej. Stoczyłam dzisiaj z nia walkę by posprzątała swój pokój bo patrzec nie moglam. I ciagle cos znosi do innych pokoi, ogólnie ona strasznie brudzi. Je to wszysyko brudne... Najgorsze, że inaczej ja uczyliśmy. Ciągle brudne lustra i szyby balkonowe 😂 nie no musze chyba się przyzwyczaić bo zaraz druga będzie tak robić 😥😥

reklama
dziewczyny jak ubieracie swoje pociechy na spacery z chustami?
Ja zazwyczaj staram się jak najmniej kombinować i na to w czym chodzi w domu nakładam dodatkowe warstwy. Dzisiaj jak była w spodenkach i body z długim rękawem, to założyłam jej cieplejsze półśpiochy, a na górę grubszą bluzę. Po wyjściu się okazało jednak, że jest całkiem ciepło, nawet pomimo wiatru :/

Jak przyjdą wyższe temperatury, to mój sposób na szybkie ubieranie legnie w gruzach.

Do góry