reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Oo słowo masaż to miód na moje uszy, byłam u fizjo, przy brzuchu nie było roboty, to rozmasowała mi plecy, z początku ból, a potem przyjemność 😌😊
No tak czytam te Wasze wpisy o masażu i też mi się zachciało 😅 bo jeszcze nie byłam u fizjo z moją blizną, więc właśnie szukam gdzie tu się udać 😃 i umówiłam już młodą na wizytę u fizjo ☺ i nawet siebie do dentysty, bo podobno przy kp lubią się zęby psuć.

reklama
No tak czytam te Wasze wpisy o masażu i też mi się zachciało 😅 bo jeszcze nie byłam u fizjo z moją blizną, więc właśnie szukam gdzie tu się udać 😃 i umówiłam już młodą na wizytę u fizjo ☺ i nawet siebie do dentysty, bo podobno przy kp lubią się zęby psuć.
Ja dozisaj tez umówiłam się do dentysty, a corka idzie na kolejną wizyte do fizjo w poniedziałek 😁😁😁

my też z małym musimy isc do fizjo bo glowke bardziej w jedna strone odwraca i juz mu sie lekko głowka odkształciła z tej strony 😏

my też z małym musimy isc do fizjo bo glowke bardziej w jedna strone odwraca i juz mu sie lekko głowka odkształciła z tej strony 😏
U nas tez mala ma tendencje do skrecania się w jedną stronę. Główki jeszcze nie zauważyłam odkształconej ale tez po 10.05 mam sie z fizjo kontaktować o wizytę. Czekam na nią jak na zbawienie bo troche mnie martwi żeby się nie utrwalilo

reklama
Wymyslaja zeby naciągnąć ja mialam z skierowaniem i nie placilam 2wizyta ok wszystko i nie trzeba nic juz wiecej
Miałam skierowanie na NFZ, ale przez to, że wpisała mi na późny termin, to poszlam wcześniej prywatnie. Wiesz gdyby, nie ta dysplazja, to bym poszła normalnie na NFZ już kolejny raz.

Do góry