U nas 12 tc i 4710 gDziewczyny jak u was z waga dzieci. Moja wczoraj skończyła 3 miesiace i wazy 5800 wydaje mi się jakoś to mało. 3 tygodnie temu na szczepieniu 5300, także przyrost taki sobie. Pożyczyłam od koleżanki wagę i będę kontrolowac teraz
reklama
Mój kilka dni temu ważył ok. 5300g, w przyszłym tygodniu ma rota to zobaczymy ile dokładnie waży, dziś kończy 11 tygodni, więc tak podobnie ważą, a wydaje mi się, że przyrosty ma ładneDziewczyny jak u was z waga dzieci. Moja wczoraj skończyła 3 miesiace i wazy 5800 wydaje mi się jakoś to mało. 3 tygodnie temu na szczepieniu 5300, także przyrost taki sobie. Pożyczyłam od koleżanki wagę i będę kontrolowac teraz
Mi też na prawym wygodniej, ale czasem staram się jednak dawać na lewe dla symetrii. Plecy to mnie całe bolą i to chyba nie od noszenia, tylko z nerwów wciąż jestem spięta ale chodzę do fizjo, głównie z blizną po cc, ale przy okazji plecy rozmasowała i jest znaczna poprawaDziewczyny czy was też tak boli kręgosłup? Zauważyłam że jak noszę małą do odbicia to tak jakby się odginam do tyłu żeby było jej wygodnie i przez to mnie tak boli. Co najlepsze do odbicia umiem ją nosić tylko na prawym ramieniu, z lewego mi zjezda i strasznie nie wygodnie..
G
gość _199
Gość
Ile taka wizyta kosztuje ? Też musiałabym się przejść, chociaż głównie masaż mnie interesujeMi też na prawym wygodniej, ale czasem staram się jednak dawać na lewe dla symetrii. Plecy to mnie całe bolą i to chyba nie od noszenia, tylko z nerwów wciąż jestem spięta ale chodzę do fizjo, głównie z blizną po cc, ale przy okazji plecy rozmasowała i jest znaczna poprawa
Ja znalazłam super fizjo (w Poznaniu) i płacę 130zł za godzinną wizytę, więc nie jest najgorzej ja myślałam, że z tą blizna to tylko zobaczy, coś tam podotyka jak z mięśniami brzucha (miałam niewielkie rozejście, trochę tam podusila i jest ok), a to się okazało, że większość wizyty mobilizuje ta bliznę i to wciąż boli mimo tego, że podobno w środku jest ładnie zszyta i generalnie nic złego się z nią nie dzieje.Ile taka wizyta kosztuje ? Też musiałabym się przejść, chociaż głównie masaż mnie interesuje
sandra0777
Fanka BB :)
Tak. Wczoraj byla u mnie fizjoterapeutka-rozmasowala mi plecy, pokleila tejpy, poustawiala wnetrznosci w brzuchu i rozmasowala rane po cc. No i pokazala jak mam cwiczyc na brzuch, uda i kregoslup i miesnie miednicy. Mega wartosciowa wizyta, polecam.Dziewczyny czy was też tak boli kręgosłup? Zauważyłam że jak noszę małą do odbicia to tak jakby się odginam do tyłu żeby było jej wygodnie i przez to mnie tak boli. Co najlepsze do odbicia umiem ją nosić tylko na prawym ramieniu, z lewego mi zjezda i strasznie nie wygodnie..
G
gość _199
Gość
Fajnie, jak ja szukałam fizjo to najpierw jedna wizyta kwalifikacyjna, potem kolejna coś tam i w sumie musiałabym od razu wykupić pakiet 10 zabiegów, a to jakieś 1500 zł ;/Tak. Wczoraj byla u mnie fizjoterapeutka-rozmasowala mi plecy, pokleila tejpy, poustawiala wnetrznosci w brzuchu i rozmasowala rane po cc. No i pokazala jak mam cwiczyc na brzuch, uda i kregoslup i miesnie miednicy. Mega wartosciowa wizyta, polecam.
*Katarina*
Noooo ja też bym na masaż się wybrała . Tylko się boje ze nie wstanę już z tego masażu .mnie niestety cała prawa strona ramię, ręka, kręgosłup szyjny i lędźwiowy no i biodro masakra
poszłabym na jakiś masaż
Karolina9933
U nas waga miesiąc temu 5400 a teraz ok.5800-5900Dziewczyny jak u was z waga dzieci. Moja wczoraj skończyła 3 miesiace i wazy 5800 wydaje mi się jakoś to mało. 3 tygodnie temu na szczepieniu 5300, także przyrost taki sobie. Pożyczyłam od koleżanki wagę i będę kontrolowac teraz
reklama
Sylwia99
Oo słowo masaż to miód na moje uszy, byłam u fizjo, przy brzuchu nie było roboty, to rozmasowała mi plecy, z początku ból, a potem przyjemnośćNoooo ja też bym na masaż się wybrała . Tylko się boje ze nie wstanę już z tego masażu .