Ja przechodziłam w ciazy około listopada najprawdopodobniej bez objawowo. Robilam sobie przeciwciala i wyszło, że mam. U nas każdy chorował bez objawowTeż jestem z Krakowa a raczej z okolic ja przechodziłam covid w 5 miesiącu ciąży i tak na prawdę to nie wiem czy miało to jakiś wpływ na dziecko
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
A jakich okolic? Północ czy południe?Też jestem z Krakowa a raczej z okolic ja przechodziłam covid w 5 miesiącu ciąży i tak na prawdę to nie wiem czy miało to jakiś wpływ na dziecko
Michalina_25
my będziemy mieli w połowie czerwcaDziewczynu robiliście swoim dzieciom trzeci raz USG bioderek?
Michalina_25
nie patrzyłam tam, aż z ciekawosci sprawdze dzisiajDziewczyny po cc - mam krepujace pytanie wczoraj w czasie kapieli zagladnelam przez lusterko na swoje okolice intymne mam tam blizne z innego zabiegu, wydawalo mi sie przy myciu ze cos z nia jest nie tak wiec chcialam obejrzec, ii... zauwazylam ze moja pochwa jest tak jakby .. otwarta Czy to normalne? Bylam na kontroli jakies niecale 3 tygodnie temu i moja gin powiedziala ze wszystko jest ok. Ale wtedy tam siebie nie podgladalam i nie wiem czy to otwarcie bylo. Porod byl przez cesarskie ciecie, ale zaczal sie naturalnie. Zawiezli mnie na operacje na pewno po 5cm rozwarcia.
Pòłnoc A Ty?A jakich okolic? Północ czy południe?
marta18691
Nie 2razy bo wszystko ok byloDziewczynu robiliście swoim dzieciom trzeci raz USG bioderek?
Michalina_25
a nie macie z NFZ? My dostaliśmy skierowanie od razu po porodzie w szpitalu i mamy darmowe.No właśnie Aleks miaał w 6 tygodniu, bo w szpitalu nam nie zrobili i dzisiaj dostałam reprymende, że mam dziecka nie zaniedbywac, bo powinnam w 12 tygodniu mu zrobić USG. Oczywiście muszę zapłacić za to stówkę... Wkurzyłam, się bo ani neurolog ani lekarz rehabilitacji nic o tym nie mówił, że coś jest nie tak, a ona insynuuje że ja dziecko zaniedbuje.
Byle by kieszeń napchać.
No ale młody ma 14 tygodni i waży 6800
to mnie nie pocieszyłaś myślałam chociaż że jak już druga to będzie łagodniej . u nas dostał rota i inne w 7 tc był koszmar płacz, kupki, brzuszek, kolki i ja biegunka+okres przez 2 tygodnie no koszmarNo u nas już druga dawka była, a pod koniec maja trzecia będzie. Wieeem, dlatego przełożyłam jej, bo w piątek miała mieć, a w weekend były chrzciny i nie chciałam, żeby zaraziła. Oo współczuję, ale u mnie gorzej niż okres nie będzie już chyba
teraz od 10 t.c skok rozwojowy płacz nie do ukojenia, ciągła potrzeba tulenia u mnie , niespokojny sen raz się cieszy i gaworzy a w ciągu sekundy płacz nie do ukojenia! i to potrwa podobno do 12 tc jesteśmy w połowie 11
a 14.05 mamy drugą dawkę rota i znowu powtórka kończy się jedno zaczyna się drugie crazy
G
gość _199
Gość
Pierwsze jest darmowe, kolejne są już płatne ;/a nie macie z NFZ? My dostaliśmy skierowanie od razu po porodzie w szpitalu i mamy darmowe.
My po rota zero problemów, nie zazdroszczę.to mnie nie pocieszyłaś myślałam chociaż że jak już druga to będzie łagodniej . u nas dostał rota i inne w 7 tc był koszmar płacz, kupki, brzuszek, kolki i ja biegunka+okres przez 2 tygodnie no koszmar
teraz od 10 t.c skok rozwojowy płacz nie do ukojenia, ciągła potrzeba tulenia u mnie , niespokojny sen raz się cieszy i gaworzy a w ciągu sekundy płacz nie do ukojenia! i to potrwa podobno do 12 tc jesteśmy w połowie 11
a 14.05 mamy drugą dawkę rota i znowu powtórka kończy się jedno zaczyna się drugie crazy
reklama
Mikstura
U mnie dziś córka bardzo niespokojna, nie wiem, czy ta pogoda tak na nią działa, czy co. Śpi po 30 minut. Masakra. U nas po rota też się zaczęło, mam wrażenie, że bardziej się męczy przed kupą, płacze, pręży się i dopiero zrobito mnie nie pocieszyłaś myślałam chociaż że jak już druga to będzie łagodniej . u nas dostał rota i inne w 7 tc był koszmar płacz, kupki, brzuszek, kolki i ja biegunka+okres przez 2 tygodnie no koszmar