Ja na razie nastawiam sie na nosidlo... wydaje mi sie ze z chusta jest za duzo roboty, a nosidlo jeszcze przez pas biodrowy odciaza kregoslup. Ale na razie motamy sie drugi dzien, wiec jeszcze zobaczymy. Jest takie fajne tula free to grow ktore bym chciala kupic.Dziewczyny, które chustują swoje maluchy, macie zamiar motać jak dzieciaczki będą większe, czy jednak wtedy nosidełko?
reklama
sandra0777
Fanka BB :)
Ja Pfizer. Zagladaj codziennie, bo terminy wpadaja na biezaco.hej ale się na czytałam od wczoraj
ja musiałam trochę na luzie wrzucić z forum po ostatniej akcji zbyt naiwna jestem....
u nas względny spokój, mały już głuży, podciąga się i generalnie tylko na rękach by spał i z nami w łóżku nie wiem co mu się stało niech ten skok się skończy bo codzień co innego.
zauwazylismy też że głos mu się zmienia ten płacz jest inny nie wiem czy u was też?
widziałam że pisałyście o pieluchach crazy to mój nadal na 1 a 12.05 będzie 3 ms hmm???
ze szczepionka jakaś masakra nie ma dla mnie proponują mi astrazeneka ale gin mi odradzała ze względu na antykoncepcje i ryzyko zakrzepów do tego u mnie w rodzince zawałowcy wolałabym phizera ale nie ma nic na maj i jak tu wakacje zaplanować. a Wy jakimi się szczepicie?
Co do pracy jajników- ja weteranka w karmieniu, myślałam że jak przy poprzednim synku jajniki sobie śpią... a na kontrolnym USG 7 tyg po porodzie dr mi mówi że za 2-3 dni owulacja...dobrze że czekałam na amory do wizytyTak, mi powiedziala podobnie z tym ze nie uzalezniala tego az tak bardzo od karmienia piersia, tylko od ponownego „obudzenia sie do pracy” jaknikow - co oczywiscie moze byc opoznione przez kp.
Maluszek001
Kolejne są płatne? Nikt mi o tym nie powiedział. Ciekawe myślałam że ze skierowania to cały czas za darmo. Zobaczymy w czerwcuPierwsze jest darmowe, kolejne są już płatne ;/
My po rota zero problemów, nie zazdroszczę.
Maluszek001
JaU mnie na dole wszystko w normie Jedynie co mi doskwiera to straszna suchość. Ale gin mi powiedział że przy kp to całkiem normalne i to się zdarza A jak skończę karmić to podobno ma wrócić wszystko do normy.Też któraś z was tak ma?
U mnie wszystkie darmoweKolejne są płatne? Nikt mi o tym nie powiedział. Ciekawe myślałam że ze skierowania to cały czas za darmo. Zobaczymy w czerwcu
Karolina9933
My też dalej walczymy z ciemieniuchą i jak na razie najlepiej sprawdza nam się Żel emolium na ciemieniuchę. Oliwka mało pomagała i źle się ją nakładało. Jeśli Twój synek nie ma włosków to będzie Ci jeszcze wygodniej, bo u nas trzeba się dobrze nakombinować właśnie przez włosy :/Dziewczyny poradźcie coś na ciemieniuchę nie dosyć, że mój włosków prawie nie ma to jeszcze nie mogę tego cholerstwa się pozbyć. Smarowałam oliwką, czesałam szczotką jedno schodzi drugie wychodzi. na braciach ładnie nam zeszło po Linomagu a na czole i głowie nie chce zejść jest takie chropowate, łuszczy się i jest zaczerwienione.
Położna radziła żeby grubo krem nakładać ale to wcale nie działa...
G
gość _199
Gość
Serio ? To nieźle... A się podwójnie wkurzyłam.U mnie wszystkie darmowe
U nas taki standard wygląda tak że pierwsza wizyta niby do 6 tyg. Później kolo 5 miesiąca i na koniec jak dziecko zaczyna chodzic. Chyba że coś jest nie tak to wtedy wizyt jest więcej. I wszystko na nfzSerio ? To nieźle... A się podwójnie wkurzyłam.
reklama
Dziewczyny jak u was z waga dzieci. Moja wczoraj skończyła 3 miesiace i wazy 5800 wydaje mi się jakoś to mało. 3 tygodnie temu na szczepieniu 5300, także przyrost taki sobie. Pożyczyłam od koleżanki wagę i będę kontrolowac teraz