Ja bylam tylko raz. Następne mam w czerwcu. A pozniej jak dziecko zacznie chodzicDziewczynu robiliście swoim dzieciom trzeci raz USG bioderek?
reklama
Ja mam szczepienie 24 maja i będę karmić. Karmię tylko piersią.Jejku! Jestem pod wrazeniem jak Wasze dzieci rosna, usmiechaja sie i podnosza glowki. My troche odstajemy, bo ostatecznie urodzilismy sie 3 marca.
A dzisiaj mam zagwozdke, bo zaszczepilam sie rano na Covid i wczesniej to konsultowalam z lekarzem swoim i kazal sie szczepic jak jeszcze troche oiersi daje. A dzisiaj lekarz na kwalifikacji powiedzial, ze to na moja odpowiedzialnosc i ze ona by sie nie zaszczepila w ciazy i karmiac.
Czy ktoras z Was sie szczepila juz i karmi?
Trzeci? Ja robiłam tylko raz, było wszystko ok i lekarz nic nie mówił, żeby zapisać się na kolejną wizytęDziewczynu robiliście swoim dzieciom trzeci raz USG bioderek?
G
gość _199
Gość
No właśnie Aleks miaał w 6 tygodniu, bo w szpitalu nam nie zrobili i dzisiaj dostałam reprymende, że mam dziecka nie zaniedbywac, bo powinnam w 12 tygodniu mu zrobić USG. Oczywiście muszę zapłacić za to stówkę... Wkurzyłam, się bo ani neurolog ani lekarz rehabilitacji nic o tym nie mówił, że coś jest nie tak, a ona insynuuje że ja dziecko zaniedbuje.Ja robiłam tylko raz, chyba w 10 tygodniu dopiero bo mi przepadła wcześniejsza wizyta przez szpital i miałam napisane na wyniku, że wszystko Bajlando i nie trzeba kontrolować. Ortopeda wyjaśnił, że to USG ma na celu wykrycie wady wrodzonej i jak jej nie ma na pierwszym USG to już później się nie pojawi
Byle by kieszeń napchać.
No ale młody ma 14 tygodni i waży 6800
U nas tez powiedzial ze wszystko w porzadku i nie ma potrzeby kolejnych kontroli.Dziewczynu robiliście swoim dzieciom trzeci raz USG bioderek?
Dziewczyny po cc - mam krepujace pytanie wczoraj w czasie kapieli zagladnelam przez lusterko na swoje okolice intymne mam tam blizne z innego zabiegu, wydawalo mi sie przy myciu ze cos z nia jest nie tak wiec chcialam obejrzec, ii... zauwazylam ze moja pochwa jest tak jakby .. otwarta Czy to normalne? Bylam na kontroli jakies niecale 3 tygodnie temu i moja gin powiedziala ze wszystko jest ok. Ale wtedy tam siebie nie podgladalam i nie wiem czy to otwarcie bylo. Porod byl przez cesarskie ciecie, ale zaczal sie naturalnie. Zawiezli mnie na operacje na pewno po 5cm rozwarcia.
Od jakiegos tygodnia zaczelam biegac spokojnym truchtem po 3km i sporo skacze na pilce z corka i zastanawiam sie czy cos tutaj nie zrobilam nie tak. Myslicie zeby skontrolowac? A moze to normalne?Dziewczyny po cc - mam krepujace pytanie wczoraj w czasie kapieli zagladnelam przez lusterko na swoje okolice intymne mam tam blizne z innego zabiegu, wydawalo mi sie przy myciu ze cos z nia jest nie tak wiec chcialam obejrzec, ii... zauwazylam ze moja pochwa jest tak jakby .. otwarta Czy to normalne? Bylam na kontroli jakies niecale 3 tygodnie temu i moja gin powiedziala ze wszystko jest ok. Ale wtedy tam siebie nie podgladalam i nie wiem czy to otwarcie bylo. Porod byl przez cesarskie ciecie, ale zaczal sie naturalnie. Zawiezli mnie na operacje na pewno po 5cm rozwarcia.
G
gość _199
Gość
Boże ja też tak mam ale ja nie miałam w ogóle akcji tylko CC na zimnoDziewczyny po cc - mam krepujace pytanie wczoraj w czasie kapieli zagladnelam przez lusterko na swoje okolice intymne mam tam blizne z innego zabiegu, wydawalo mi sie przy myciu ze cos z nia jest nie tak wiec chcialam obejrzec, ii... zauwazylam ze moja pochwa jest tak jakby .. otwarta Czy to normalne? Bylam na kontroli jakies niecale 3 tygodnie temu i moja gin powiedziala ze wszystko jest ok. Ale wtedy tam siebie nie podgladalam i nie wiem czy to otwarcie bylo. Porod byl przez cesarskie ciecie, ale zaczal sie naturalnie. Zawiezli mnie na operacje na pewno po 5cm rozwarcia.
reklama
Ok... no to chyba normalne? Szukam informacji w necie ale oczywiscie pisza tylko o tym jak wyglada pochwa po porodzie naturalnym i ze teortycznie do konca pologu powinna wrocic do stanu normalnego. Ale niekoniecznie. Po cc nie widze za duzo informacji..Boże ja też tak mam ale ja nie miałam w ogóle akcji tylko CC na zimno