Maluszek001
Fanka BB :)
Dokładnie tak. Święta trójcaTo chyba nasze dzieci troje urodzone 5lutego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak. Święta trójcaTo chyba nasze dzieci troje urodzone 5lutego
NoDokładnie tak. Święta trójca
Wy już 3 miesiące a my dopiero kilka dni temu skonczylismy 2Ślicznie pozuje! Moja do telefonu nie lubi się uśmiechać, za to woli pluć i lizać ręce ale coś tam wyszło. Dzisiaj też 3 miesiące!
Przelecial ten czas3miesiace za namiWy już 3 miesiące a my dopiero kilka dni temu skonczylismy 2
Też bym się nie zaszczepila, tak naprawdę nie wiemy jak to będzie na dziecko wpływało, to zbyt krótko trwa, a skutki mogą być widoczne po jakimś czasie. To samo w ciąży, dziecko pozornie może urodzić się zdrowe, ale potem się dowiemy jak się rozwijają w wieku minimum roku.Jejku! Jestem pod wrazeniem jak Wasze dzieci rosna, usmiechaja sie i podnosza glowki. My troche odstajemy, bo ostatecznie urodzilismy sie 3 marca.
A dzisiaj mam zagwozdke, bo zaszczepilam sie rano na Covid i wczesniej to konsultowalam z lekarzem swoim i kazal sie szczepic jak jeszcze troche oiersi daje. A dzisiaj lekarz na kwalifikacji powiedzial, ze to na moja odpowiedzialnosc i ze ona by sie nie zaszczepila w ciazy i karmiac.
Czy ktoras z Was sie szczepila juz i karmi?
Ja często w nocy odciągam jak mały zje z jednej to drugą odciągam bo mam mega pełną piers. I tak mam już w miarę spory zapas mleka w zamrażarce. W ogóle to ja się staram każdego dnia lub co drugi dawać odciągnięte mleko z butli. Bo wiem że czasami jest problem później że maluszek nie chce zjadać z butli bo tak jest przyzwyczajony do cyca. Zwłaszcza że u mnie całkiem odrzucił smoka więc mu daje żeby nie zapomniał co to butla no i żebym mogła gdzieś wyjść bo cyca mu nie zostawięDziewczyny kp - planuje fryzjera w nastepnym tygodniu rozwazam opcje odciagniecia mleka zeby maz podal albo mm. Z mm jedynie sie obawiam zeby jej nie rozgazowalo od innego pokarmu. Jak odciagac mleko, zeby cos z tego wyszlo? Corka za dnia wytrzyma mysle maks 2h (chyba ze spi) bez karmienia. Wiec boje sie wyzerowac piersi A zaraz po karmieniu odciagne moze 15/20ml. Jakies rady?
Moja ostatnio dostala butle i nie wiedziała jak się zabrać do tego. Ale na szczęście zaraz załapała. Tylko ona smoczkowa więc może to pomogloJa często w nocy odciągam jak mały zje z jednej to drugą odciągam bo mam mega pełną piers. I tak mam już w miarę spory zapas mleka w zamrażarce. W ogóle to ja się staram każdego dnia lub co drugi dawać odciągnięte mleko z butli. Bo wiem że czasami jest problem później że maluszek nie chce zjadać z butli bo tak jest przyzwyczajony do cyca. Zwłaszcza że u mnie całkiem odrzucił smoka więc mu daje żeby nie zapomniał co to butla no i żebym mogła gdzieś wyjść bo cyca mu nie zostawię
Hej laskaHeloo ciotki dzis 3 miesiace! Czas tak szybko ucieka!
Przystojniak3miesiace minely jak 1 dzien❤kiedy to zlecialo