rosenberg
Fanka BB :)
Odciągać po każdym karmieniu jednego dnia i na drugi dzień powinno być więcej po karmieniuNiestety glupia jestem i nie mam zadnych zapasowa zamrozonych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odciągać po każdym karmieniu jednego dnia i na drugi dzień powinno być więcej po karmieniuNiestety glupia jestem i nie mam zadnych zapasowa zamrozonych
Ja mam ten sam problem:/ więc na razie nici z fryzjera, boję się że z butelki nie będzie chciał pić, bo ostatnio butelkę widział przez 3 dni jak się urodził i troszkę w szpitalu dokarmiali go. A też bez jedzenia nie wytrzyma 3 h, nie ma opcji :/Niestety glupia jestem i nie mam zadnych zapasowa zamrozonych
Nasz też Tak pcha paluchy do porzygu i każdy mówi głodny, głodny, a on pojedzony jak sto poziomyU nas tak samo. Dopiero tydzień temu zaczął takie akcje odstawiać. Zazwyczaj się przekręca tak, że zza szczebelków wystają jego włosy heheh no i nauczył się chwytać za szczebelki. My mamy teraz problem z pchaniem rączek do buzi. Jak wstanie to pcha je tak jakby pierwszy raz na oczy zobaczył, przy czym oczywiście czesto wkłada je zbyt głęboko i się dławi. Nie mogę na minutę zostawić go samego, bo się boję że sobie coś zrobi :/
Masz dłuższą przerwę w nocy bez karmienia?? Odciągnij po ostatnim karmieniu z 2h to uzbierasz porcjeDziewczyny kp - planuje fryzjera w nastepnym tygodniu rozwazam opcje odciagniecia mleka zeby maz podal albo mm. Z mm jedynie sie obawiam zeby jej nie rozgazowalo od innego pokarmu. Jak odciagac mleko, zeby cos z tego wyszlo? Corka za dnia wytrzyma mysle maks 2h (chyba ze spi) bez karmienia. Wiec boje sie wyzerowac piersi A zaraz po karmieniu odciagne moze 15/20ml. Jakies rady?
ślicznaHeloo ciotki dzis 3 miesiace! Czas tak szybko ucieka!
Zrób tak, nakarm córę pod pachą, kładziesz ja sobie na poduszce, ona sama je, ty masz wolne ręce i odciagasz w międzyczasie. Ja dzisiaj rano uzbierałam 150 ml w 10 minut.Dziewczyny kp - planuje fryzjera w nastepnym tygodniu rozwazam opcje odciagniecia mleka zeby maz podal albo mm. Z mm jedynie sie obawiam zeby jej nie rozgazowalo od innego pokarmu. Jak odciagac mleko, zeby cos z tego wyszlo? Corka za dnia wytrzyma mysle maks 2h (chyba ze spi) bez karmienia. Wiec boje sie wyzerowac piersi A zaraz po karmieniu odciagne moze 15/20ml. Jakies rady?
U nas dzisiaj pobudki w nocy co 3 godziny, a juz nam tak fajnie przesypiał po 5 godzin[emoji57]
Jedynie co to chyba odciagnac i zamrozic i bedzie na przyszly tydzien jak nie chcesz mm dacDziewczyny kp - planuje fryzjera w nastepnym tygodniu rozwazam opcje odciagniecia mleka zeby maz podal albo mm. Z mm jedynie sie obawiam zeby jej nie rozgazowalo od innego pokarmu. Jak odciagac mleko, zeby cos z tego wyszlo? Corka za dnia wytrzyma mysle maks 2h (chyba ze spi) bez karmienia. Wiec boje sie wyzerowac piersi A zaraz po karmieniu odciagne moze 15/20ml. Jakies rady?