Michalina_25
Fanka BB :)
tak i często sie przez to wybudza i na nowo probuje zasnąćDziewczyny czy Wasze dzieci machaja nadal raczkami jak spia? Moja w nocy bardzo czesto.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak i często sie przez to wybudza i na nowo probuje zasnąćDziewczyny czy Wasze dzieci machaja nadal raczkami jak spia? Moja w nocy bardzo czesto.
U nas tez sa czeste pobudki. Potrafi sie budzic co 2/3h, ale krotko je i szybko zasypia.U nas nocki też są ciężkie. W takim sensie że mały się budzi 3,4 czasami 5 razy Najgorsze jest to ze ja w nocy jestem jak zombie
Podziwiam, że dajesz radę jak Ci tak kiepsko śpiDziewczyny, ale mi czasu zajęło, żeby Was nadrobić jak ja Wam zazdroszczę, że Wasze maluszki tak przesypiają noce, mój mały usypia ok 21ej, potem budzi się ok 23-24 i o 3ej a o 5ej już wstajemy, bo on wyspany i tak dzień w dzień wszyscy mi mówią, że po takim czasie powinnam się przyzwyczaić do tego wstawania a ja czuję po sobie że z dnia na dzień coraz ciężej mi podnieść się z łóżka .
Co do chrzcin to mamy już to za sobą 23 osoby i impreza w domku cieszę się, że mam już to za sobą.
Bartoszek mój dwa tygodnie temu miał pierwsze szczepienie 6w1 i w ogóle nie miał żadnych objawów bo niej, także nie żałuję, że się na nią zdecydowałam
Co do pampersów to my też 3 używamy, pewnie nie długo w 4 skoczymy bo moja kluska duuuuzo waży
A co do wagi to w ciąży przytyłam 9kg a teraz ważę trochę mniej niż przed ciążą nie wiem jak nadgonic parę kg do przodu, bo mąż nie zadowolony
Mój coraz mniej macha, najwięcej jak rozkopuje się z rożka a jak już się rozkopie, to leży panicz i słodko śpi. Ostatnio jedyne co go obudziło, to jak zrobił kupę hahaha i wtedy się przestraszył jakby bomba mu koło ucha wybuchłaDziewczyny czy Wasze dzieci machaja nadal raczkami jak spia? Moja w nocy bardzo czesto.
U nas też pierwszy sen najdłuższy. Zazwyczaj tak od 23:00 do 3:00, ale czasami nawet uda się położyć wcześniej i później obudzić.Spokojnie, u nas też raczej są pobudki w nocy, tylko ten pierwszy sen od 21 jest trochę dłuższy i wytrzymuje nawet do 2 w nocy, ale np ostatnia noc to spanko przed 21, pobudka po północy, potem po 3 i po 5, ale ja młodego biorę do siebie do łóżka zwykle o tej 5 czy 6 i karmie na leżąco i potem zasypiamy razem, często w łóżku nawet do 9/10 od święta się zdarza, że prześpi dłużej.
I nie martw się, ja mam takie same odczucia, na początku to śmigalam od rana i miałam wszystko ogarnięte, a teraz to bym z nim leżała w łóżku do 12 jak rano trzeba wstać i zmienić pieluchę i potem karmić to czuję się jakbym nie spała 5 lat i mam ochotę tylko schować się pod kołdrą i udawać, że mnie nie ma, niech się ojciec zajmuje
Będzie dobrze ! Ja mojego w ogóle w szpitalu nie szczepilam, więc dopiero jak miał 9 tygodni dostał pierwsze szczepienie.to nasze pierwsze szczepienie, mamy 6w1 plus rota. Dopiero teraz bo mały miał katarek i lekki kaszelek wiec przesuwaliśmy
Mój to nawet nie sika jak śpi, jedna pielucha na całą noc.Mój coraz mniej macha, najwięcej jak rozkopuje się z rożka a jak już się rozkopie, to leży panicz i słodko śpi. Ostatnio jedyne co go obudziło, to jak zrobił kupę hahaha i wtedy się przestraszył jakby bomba mu koło ucha wybuchła
No to u mnie przewaznie co 3lub4 godziny sie budzi a wczoraj o 19 30 poszedl spac a po polnocy obudził sie i potem przed 5ranoU nas tez sa czeste pobudki. Potrafi sie budzic co 2/3h, ale krotko je i szybko zasypia.
za to w tamtym tygodniu mialam taka noc ze budzila sie co godzinne z zegarkiem w reku Nie wiem co w nia wtedy wstapilo.
Mojemu tez sie zdarza ze ma przez 12 godzin sucha pielucheMój to nawet nie sika jak śpi, jedna pielucha na całą noc.
Ja chyba wygram na loterii z tym spaniem, bo śpi od 21 do 5-6 rano. Ale w pierwszym miesiącu życia obejrzałam przez noc kilka seriali na Netflix
W sumie to nawet nie wiem ale moja zaczęła się wiercić strasznie. Już drugi dzień z rzędu jak do niej wstałam, to spała w poprzek łóżeczkaDziewczyny czy Wasze dzieci machaja nadal raczkami jak spia? Moja w nocy bardzo czesto.