marta18691
Fanka BB :)
Ja caly czas w 40piore i bobini mialam ale juz mi sie skonczyl i teraz w lovely pioreJa piorę w płynie Bobini i wszystko ładnie dopiera, tyle, że w 60 stopniach piorę, a to też pewnie ma znaczenie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja caly czas w 40piore i bobini mialam ale juz mi sie skonczyl i teraz w lovely pioreJa piorę w płynie Bobini i wszystko ładnie dopiera, tyle, że w 60 stopniach piorę, a to też pewnie ma znaczenie.
No komunia to prawie jak na wesele stawki saJa pamiętam, że na moją komunię dostałam jakoś niecałe 2 tysiące od wszystkich widzę, że stawki poszły ostro w górę.
Chyba jestem jedną z nielicznych osób, która faktycznie dostała pieniądze z komunii, a nie wszystko poszło do rodziców
zakupie jeszcze odplamiaczJa też używam kapsułek lovely i płynu do płukania lovely. Nastawiam 40 stopni na 1.45. jeżeli są jakieś ubranka z kupy to dodaje wtedy jeszcze odplamiacz lovely i na 2.25. Wszystko dopieram
Być może mu tak po prostu wygodnie... Może go trochę boleć brzuszek na przykład i leżąc tak ten brzuszek mu się sam masuje. My nic na siłę nie robimy i jak od wczoraj taki problem jest to bym nie panikowała. Gdyby utrzymywał się tydzień i dłużej to wtedy można by się przyczepić. Myślę, że nie ma po co go mobilizować do ćwiczeń, każdy potrzebuje czasami trochę odpocząć, wrzućcie na luzkurczę od wczoraj mamy problem z leżeniem na brzuszku w sensie kładę małego i może tak przeleżeć godzinę bez darcia ale nie chce ćwiczyć położy się na jedną stronę piąstke do buzi i tak leży i wydała tony śliny...
i pomimo że wiem iż to normalne i trzeba na to pozwolić to za chiny nie wiem jak go zmobilizować do ćwiczeń macie jakąś radę? Czy u was też coś takiego jest?
U nas jest dokładnie tak samo, piąstka do buzi i tak będzie ją muldać cały czas. Ani myśli podnieść głowy. Też zaczyna mnie to niepokoić. Odkąd skumała że na brzuchu ma łatwy dostęp do tej piąstki to tak robi za każdym razem...kurczę od wczoraj mamy problem z leżeniem na brzuszku w sensie kładę małego i może tak przeleżeć godzinę bez darcia ale nie chce ćwiczyć położy się na jedną stronę piąstke do buzi i tak leży i wydała tony śliny...
i pomimo że wiem iż to normalne i trzeba na to pozwolić to za chiny nie wiem jak go zmobilizować do ćwiczeń macie jakąś radę? Czy u was też coś takiego jest?
ale też ma tak, że tylko jedną stronę wybiera?U nas jest dokładnie tak samo, piąstka do buzi i tak będzie ją muldać cały czas. Ani myśli podnieść głowy. Też zaczyna mnie to niepokoić. Odkąd skumała że na brzuchu ma łatwy dostęp do tej piąstki to tak robi za każdym razem...
Tak, też tylko na jedną stronę w lewo główkę i ssie tą piąstke. Podpytaj i jak możesz to daj znać czy coś z tym robić czy przeczekać. Jedyne co robię to zbliżam się do jej policzka, daje buziaka i mówię do niej to na chwilę odsunie to główkę ale za moment znowu to samo.ale też ma tak, że tylko jedną stronę wybiera?
no nic poczekam do czwartku kilka dni nic się przecież nie stanie mój M twierdzi, że przesadzam może teraz tego potrzebuje. W czwartek mamy fizjo zobaczymy co powie!
no to u mnie to samo no nic poczekamy i dam znać.Tak, też tylko na jedną stronę w lewo główkę i ssie tą piąstke. Podpytaj i jak możesz to daj znać czy coś z tym robić czy przeczekać. Jedyne co robię to zbliżam się do jej policzka, daje buziaka i mówię do niej to na chwilę odsunie to główkę ale za moment znowu to samo.