Ale elegancka panna@Święta92 moja też jęzor wywaliła, próbowałam jej zrobić sesje, bo już była na drugiej imprezce urodzinowej
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Hehe No u mnie siostry syn z 14 grudnia, a drugiej siostry z 10 marca a całe nic różnicy między nimi wstawiłabym zdj ale siostry nie publikują i ja nie będę3 miesiące między nimi jest ale on to klocus przy Hani
Sylwia99
Zaraz kolejna impreza będzie, sukienka kupiona już na chrzciny, do siostry synaAle elegancka panna
marta18691
Twoja jezor lubi wystawiac a moj sie usmiechac wiecznieTaaa. Ja zamiast chudnąć tyje mam taki apetyt ze szok! Słodycze są najgorsze
Załączniki
marta18691
A ja na komunię bede szla i nie mam co na siebie wlozycZaraz kolejna impreza będzie, sukienka kupiona już na chrzciny, do siostry syna
Sylwia99
To dopiero problemA ja na komunię bede szla i nie mam co na siebie wlozyc
Hej! U nas na płacz zazwyczaj pomaga jedzenie a jak dopiero co jadł to smoczek, przytulanie, noszenie, grzechotka, śpiewanie, czasem daję cyca jak wiem, że prawie nic tam nie ma ( jak jest po jedzeniu i jednak coś tam wyciumka to i tak nadwyżkę uleje, zresztą moje mleko czy to z butli czy z cyca zazwyczaj w dużej ilości ulewa ).Cześć, byłam na grupie marcowej ale tak naprawdę z lutego . Urodzilam wcześniaka 12.02 lekko ponad 2049 g 36 tc. Mogę czasami coś do Was napisać?
Mamy mniej więcej rowiesnikow a marcowe mamy dopiero beda przechodzić oto co ja przechodzę z moi m szkrabem
Mam takie pytanie do Was jak ukoić placz dziecka które płacze coraz glosniej robi się czerwone aż sine i przestać nie chce. Widzę że jest sporadycznie ale zasnąć nie może o conchodzi?
Dodam, że to moje pierwsze dziecko i zapewne ostatnie dla te o nie mam takiego doświadczenia jak niektóre z Was
my chodzimy na ndt dodatkowo w domu: robię masaż tak jak gdyby ugniatam ciasto i masuje pełna dłonią na przewijak.Jak cwiczysz z malym napiecie miesniowe?
przewijak jest twardy silikonowy bardzo ważne żadnych miekich podłoży
przetaczanie na brzuszku najpierw na podłożu potem na twoich udach w poprzek
wszystkie ruchy baaardzo powoli i delikatnie wydaje się to bezcelowe ale nie jest
kolejne na piłce bierzemy dziecko siadamy i kręcimy bioderkami w tył przód, prawo lewo - odciąży to twój kręgosłup też
to samo możesz zrobić na stojąco ale już kręgosłup boli
mam takie karty kontrastowe używam ich do pokazywania na wprost jak przy na brzuszku
do tego wykupiłam sobie dostęp na stronie Link do: mamafizjoterapeuta.pl Menu
i realizujemy tamten program
my chodzimy na ndt dodatkowo w domu: robię masaż tak jak gdyby ugniatam ciasto i masuje pełna dłonią na przewijak.Jak cwiczysz z malym napiecie miesniowe?
przewijak jest twardy silikonowy bardzo ważne żadnych miekich podłoży
przetaczanie na brzuszku najpierw na podłożu potem na twoich udach w poprzek
wszystkie ruchy baaardzo powoli i delikatnie wydaje się to bezcelowe ale nie jest
kolejne na piłce bierzemy dziecko siadamy i kręcimy bioderkami w tył przód, prawo lewo - odciąży to twój kręgosłup też
to samo możesz zrobić na stojąco ale już kręgosłup boli
mam takie karty kontrastowe używam ich do pokazywania na wprost jak przy na brzuszku
do tego wykupiłam sobie dostęp na stronie Link do: mamafizjoterapeuta.pl Menu
i realizujemy tamten program
reklama
2049 gZ jaka waga sie urodzil maly?