Będę musiała spróbować kiedyś jak mi nie uśnie, bo śpiącego żal rozbudzać Wagę mam tylko bagażową (w foteliku ważymy, pomiar nie jest zbyt dokładny, bo w ubranku i pieluszce) albo kuchenną, ale na tej nie próbowałam ważyć, ona i tak jest do 5kg i trochę mała, żeby dziecko się zmieściło A Ty jaką masz wagę?Jak masz wagę to polecam ważyć właśnie przed i po jedzeniu ☺
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
Ale do wazenia ile zjadł to może być w ciuszkach i pieluszce ☺ Link do: Topcom Elektroniczna Waga Dla Niemowląt - Ceny i opinie - Ceneo.plBędę musiała spróbować kiedyś jak mi nie uśnie, bo śpiącego żal rozbudzać Wagę mam tylko bagażową (w foteliku ważymy, pomiar nie jest zbyt dokładny, bo w ubranku i pieluszce) albo kuchenną, ale na tej nie próbowałam ważyć, ona i tak jest do 5kg i trochę mała, żeby dziecko się zmieściło A Ty jaką masz wagę?
Ja mam taką
A to taka profesjonalna no w sumie racja, że to w ciuszkach i pieluszce może byćAle do wazenia ile zjadł to może być w ciuszkach i pieluszce ☺ Link do: Topcom Elektroniczna Waga Dla Niemowląt - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Ja mam taką
W jakim czasie odciagnelas 150? Kurcze ja wczoraj 90 w 15min. Tez chcialam sprawdzic jak u mnie to wyglada bo chyba mamy kryzys laltacyjny.Tak, piersią. Aż się podłączyłam pod laktator żeby sprawdzić czy mam to mleko. I normalnie 150 odciagnelam. A teraz młoda zważyłam przed i po jedzeniu i sama wyssała 125, więc całkiem nieźle. Ale już mnie to martwi że tylko tyle przybrała w tydzień
Maluszek001
15 minut z jednej i 15 minut z drugiej.W jakim czasie odciagnelas 150? Kurcze ja wczoraj 90 w 15min. Tez chcialam sprawdzic jak u mnie to wyglada bo chyba mamy kryzys laltacyjny.
Sylwia99
A wcześniej jak przybierała? Może chudy pokarm masz.15 minut z jednej i 15 minut z drugiej.
Maluszek001
Ważę ją już od kilku tygodni.A wcześniej jak przybierała? Może chudy pokarm masz.
290g, 300g, 320g, 220g, 150g i teraz 50g raczej żywię się cały czas tak samo...
Sylwia99
Ech to ja nie wiemWażę ją już od kilku tygodni.
Ale wzrosty wagi sa skokowe wiec nie ma się co przejmować. A czemu ciagle wazysz?Ważę ją już od kilku tygodni.
reklama
A widzisz ja mialam chrzciny w sobotę chociaz ksiadz chciał w niedzielę to mu wkręciłam że ja wolę w sobotę bo my bez slubu teraz nie wiem co powien ale też chce w sobotęJa ostatnia niedziela czerwca. Muszę do księdza się wybrać, bo my bez ślubu. Ale siostrze mojej mówił, że są bardzo duże szanse, że w niedzielę ochrzcimy xd