Dziewczyny u mnie mala po wstaniu rano wyglądała tak jak na zdjęciu. Wiec dzis znowu szpital, kolejne wizyty, konsultacja alergologa. Dopadła ja jakas alergia kontaktowa tak zakladaja. Dzis wszystko piorę od nowa, sprzątam cały dzień na tip top, odstawione wszystko co dostawala oprócz witaminy D. Pies odizolowany od malej. Bo nie wiadomo co ja uczuliło. Jeżeli po tym nie zejdzie do jutra, max pojutrze to zmiana kolejna mleka.... jak się nic nie zmieni przez tydzień to kładą nas na oddzial alergologii. U nas to dlugo spokoju jie moze byc ;(
reklama
a próbowaliście bebilon advance? ponoć całkiem dobry skład ma. Chociaż w szpitalu pewnie już Wam jakies antyalergiczne propozycje dali?Dziewczyny u mnie mala po wstaniu rano wyglądała tak jak na zdjęciu. Wiec dzis znowu szpital, kolejne wizyty, konsultacja alergologa. Dopadła ja jakas alergia kontaktowa tak zakladaja. Dzis wszystko piorę od nowa, sprzątam cały dzień na tip top, odstawione wszystko co dostawala oprócz witaminy D. Pies odizolowany od malej. Bo nie wiadomo co ja uczuliło. Jeżeli po tym nie zejdzie do jutra, max pojutrze to zmiana kolejna mleka.... jak się nic nie zmieni przez tydzień to kładą nas na oddzial alergologii. U nas to dlugo spokoju jie moze byc ;(
Sylwia99
Fanka BB :)
No ja w niedzielę chcę, bo razem z siostrą robimy i salę rezerwujemyA widzisz ja mialam chrzciny w sobotę chociaz ksiadz chciał w niedzielę to mu wkręciłam że ja wolę w sobotę bo my bez slubu teraz nie wiem co powien ale też chce w sobotę
Narazie mleko kazali zostawić. Odstawić resztę. Jak to nie zadziała to dopiero wtedy mlekoa próbowaliście bebilon advance? ponoć całkiem dobry skład ma. Chociaż w szpitalu pewnie już Wam jakies antyalergiczne propozycje dali?
Sylwia99
A te Capri Care dawałaś?Narazie mleko kazali zostawić. Odstawić resztę. Jak to nie zadziała to dopiero wtedy mleko
ale szybko ! mam nadzieje, że mnie oszczędzi na dłużej.Jak jelitowka się kończy, tak okres się zaczął a wczoraj gadałam, że mnie jeszcze nie dopadły wymioty i okres.
reklama
zgredzus
Nie sprawdzisz laktatorem ile masz pokarmu. Ja np. laktatorem wyciągnę max 70 i to nie zawsze. A Julek ma 8 tygodni i waży 5350, więc średnio ponad 200 gram na tydzień. Na początku laktatorem to 10 ściągałam i dokarmiałam, po czym wzięłam doradcę i ona ręką odciągnęła więcej niż ten laktator i kazała odstawić mm i ważyć codziennie przez tydzień. I faktycznie nie musiałam wracać do mm. Dziecko wyciąga dużo więcej niż laktator, bo więcej kanalików otwiera .
W jakim czasie odciagnelas 150? Kurcze ja wczoraj 90 w 15min. Tez chcialam sprawdzic jak u mnie to wyglada bo chyba mamy kryzys laltacyjny.